Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba Związana Z Elfem I Neobotem.

kubqq

Wasze Zdanie.  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcia?by? aby przynajmniej jeden z moich pomys?ow by?by zrealizowany?

• Tak
      4
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kilku dni poszukuję jakiegoś bota na rl tibie. Jak wiadomo ElfBot zakończył swój żywot. Są oczywiście Cracki do bota NG, lecz tylko z klienta 8.0, tzn. brak funkcji pod klienta 8.62 np. brak w targetingu Exori Tera, Exori Hur, Exori San itp. Jest również Tibia Auto, lecz moim zdaniem tego nie można nazwać botem.

Więc wpadłem na dwa dość dobre pomysły.

Chodzi mi o to, żeby ktoś kto zna się na crackowaniu bota tych wszystkich skryptach itd. Zaktualizował ElfBota do tibii 8.62 Wydaję mi się, że trzeba się tylko pobawić w pliczkach odpowiadających za włączenie się bota pod nowszego klienta tibii. Nie musi on mieć żadnych zmian, ponieważ przy tibii 8.57 bot ten jest dopracowany do perfekcji. Myślę, że ktoś dałby radę coś takiego zrobić.

Mój drugi pomysł to praktycznie jak wyżej tylko związany z NeoBotem, tylko, że chodzi mi o to, aby ktoś przerobił pliczki bota lub napisał poradnik, jak wyłączyć/ usunąć skrypt odpowiadający za to, że bot wyłącza się po 1h grania na wersji trial. Zapewne każdy z was myśli - Po co mi to jeśli i tak pogram tylko 3dni na NeoBocie? Otóż odpowiedź jest prosta - Gdy zakończył by się czas trial, wystarczyłoby usunąć wpis z rejestru programem Trial Reset (dostępny w internecie, zazwyczaj służący do usuwania rejestru trial do programów innego typu, np. antywirusów) po czym znów przez 3 dni bot działałby jak marzenie.

Proszę o opinie moich pomysłow i najlepiej jakąś odpowiedź kogos, kto dałby rade coś z tych dwóch rzeczy zrobić.

Pozdrawiam,

Kubqq

Opublikowano

Tak, aby adresy w niej nie były zaszyfrowane...

Jako, że nikt nie potrafi tego zrobić, na całym świecie, nie wyjdzie Elfbot pod 8.6+

Poza tym, nawet jak komuś uda się zdebugować dllke, to sama aplikacja nie będzie i tak mogla się rozwijać ponieważ Ekx nigdzie nie udostępnił ani nie sprzedał źródła Elfbota.

MultiClient Pod Tibię 8.62

22.09.2010

100% Made by Me

Opublikowano

Tak, aby adresy w niej nie były zaszyfrowane...

Jako, że nikt nie potrafi tego zrobić, na całym świecie, nie wyjdzie Elfbot pod 8.6+

Poza tym, nawet jak komuś uda się zdebugować dllke, to sama aplikacja nie będzie i tak mogla się rozwijać ponieważ Ekx nigdzie nie udostępnił ani nie sprzedał źródła Elfbota.

Acha, czyli elfbota pod 8.62 nie da rady zrobić... Ok.

A co sądzisz o mojej propozycji związanej z Neobotem, aby tylko usunąć coś co wyłącza w trialu wyłączenie bota po 1h używania?

Opublikowano

Też raczej nie możliwe, ponieważ nie da się uruchomić, żadnego debuggera. Kod Neobota blokuje każdy znany program debugujący ^^ (Juz dawno to chciałem zrobić ^^)

A jeśli chciałbyś napisać własnego debugera to już lepiej opłaca się wydać to 100zł. :)

22.09.2010

100% Made by Me

Opublikowano

Potrzebny jest człowiek który się jedynie zna na programowaniu przynajmniej mi się tak wydaje 1 potrzebne będzie konto do Neobot'a aby sprawdzić jak są przesyłane dane z serwera do neobot'a do będzie najprawdopodobniej najtrudniejszy etap całej operacji bo 1 będzie trzeba to przechwycić 2 zdekodować bo raczej pakiety które się przesyła są szyfrowane ;D to raczej dla ludzi którzy już trochę w tym siedzą potem wystarczy zrobić programik który będzie emulować serwer Neobot'a czyli wyłanczanie neta uruchamianie go wpisujesz byle jakie passy i masz już licencje i etap będzie trzeba powtarzać co jakiś czas bo co jakiś czas Neobot znowu prosi o ponowne wpisanie hasla i user'a. Ciekawe czy ktoś tego dokona życzę powodzenia a jak narazie pozostaje nam kupić neobot'a co raczej sie nie opyla bo co za popapraniec wyda na jakąś badziewną grę te 70 zeta ? Pewnie za szybko się to nie opojawi bo ludzie którzy się na tym znają raczej włamują się innym do kont bankowych no ale może się uda ;D

Opublikowano

@Up - Keylogger...

Co ma wspólnego crack z linkiem w twoim programie: http://tibiarecovery.com, do którego wysyłane są passy?

94227005.png

Jeśli jeszcze raz zobaczę, że będziesz syfił forum keyloggerami, to tracisz konto na tamtym portalu.

Pozdrawiam.

22.09.2010

100% Made by Me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...