Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

lukaszi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gram od dawna w CA ale możliwe że servy przeciążone

dópa!

Opublikowano

Witam. Z tego co słyszałem maja zmianiać serwery dedykowane , ale czy to prawda to nie wiem , co do lagów to ja mam tak samo , ale w tedy kiedy caly pokoj ludzi jest ( wszystko przez serwery ) , lub mój komputer , aczkolwiek wątpie. Jezeli nie miales np wczoraj lagów , to bądz cierpliwy , może coś Nexon robl i większość osób miało lagi.W czasie sie dowiesz. Pozdrawiam

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Z tego co słyszałem maja zmianiać serwery dedykowane.

Taaak? A gdzie to słyszałeś? :) GM na PRV napisał?

Wątpie,żeby Nexon coś robił. Niedługo doda mapę stworzoną przez jakiegoś usera, może update black-marketu + jakiś event (login rewardy, gry na nowej mapie). Standart.

Opublikowano

A no yo ;D kiedys był skreen na mpc jak GM pisal ;p

Edit:

Dodaja te mapy itd. ze kiedys serwerownia wybuchnie.Tak naprawde na dodaja tych map dupereli , ze wtedy beda mieli roboty , jak bedą chcieli zmienic dedyka. Ja na ich miejscu teraz bym zmieniał . Pzdr

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

No ja wczoraj mialem tka caly dzien hehe . Mam neta 2mb/s i bardzo dobrego kompa i tak wszedlem na server pogralismy z kumplami z 2 rundy i waywala z servera tj. zacina sie gra i tylko wyjsc mozna.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

nic innego tylko chorować ^.^ wtedy nie pójdziecie do szkoły i będziecie mogli dalej zamulać przed kompem i grać pół dnia w CA a drugie pół nam zaśmiecać forum głupimi pytaniami.

Opublikowano

a ja nie mam lagow :D net taki sobie i komp tez taki sobie (net radiowy) (a komp to juz 4 lata:D)wiec nie wiem czemu wy macie lagi ja wgl prawie nigdy nie mam jak mam to minimalne chodz ze wczoraj rano o6;30 z rooma wywalalo i to wszystkich ale to tylko jak gralem tryb Seiz and Secury

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7