Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Good Bye

LaurenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a raczej żegnam forumowiczów... odchodzę z forum powód jest banalny

-Nie pozwolę żeby żadna kurwa nazywała mnie złodziejem i tchórzem tak panie osrama o ciebie mi chodzi, wiesz czemu nie płaciłem za gothica? bo jest gówniany...

-Administracja to totalne dzieci nie dość że neo to jeszcze zachowują się jakby 1 raz dostały neta, nie chodzi mi o global modernators choć jest kilku neo ale głównie o kid mody, mody i adminów

-Forum schodzi na psy, tak to prawda kiedyś było poważniejsze...

DO ADMINISTRACJI : ZABLOKUJCIE MI KONTO NA STAŁE ŻEBY NIE KUSIŁO MNIE POWRÓT TUTAJ I NAPISANIE KOLEJNYCH POSTÓW

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

# Rejestracja sob, 24 lip 10

niach, niach.

Śmiech, na sali.

; )

Opublikowano

Witam a raczej żegnam forumowiczów... odchodzę z forum powód jest banalny

-Nie pozwolę żeby żadna kurwa nazywała mnie złodziejem i tchórzem tak panie osrama o ciebie mi chodzi, wiesz czemu nie płaciłem za gothica? bo jest gówniany...

-Administracja to totalne dzieci nie dość że neo to jeszcze zachowują się jakby 1 raz dostały neta, nie chodzi mi o global modernators choć jest kilku neo ale głównie o kid mody, mody i adminów

DO ADMINISTRACJI : ZABLOKUJCIE MI KONTO NA STAŁE ŻEBY NIE KUSIŁO MNIE POWRÓT TUTAJ I NAPISANIE KOLEJNYCH POSTÓW

Jakos specjalnie dlugo tu nie byles. Rob co chcesz, i tak tu bedziesz zagladal, chocby do tego tematu : )

everythingfou - sprawdź to.

• Dodaj nową pozycję...