Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dagger] Poradnik:

JohnnieWalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
lol? " Kozak w necie Frajer w swiecie ", kolego, pomysl zanim cos napiszesz ok? jakies argumenty ze nie na moj wiek? czekam... po twoim pismie widac ze dzieciak bez szkoly i rodzicow :/ TH vs Duelista, kolejny powod ze nie umiesz grac w L2, mowisz ze TH nie ma szans z duelista? potwierdzam to, ale powiedz mi jakie szanse na Glad w heavy z 6k cp i 12k hp vs TH z light ktory ma bodajze 2,5k cp i 9k hp? Uzywanie takich znakow jak" xD " potwierdza Twoj wiek, zachowujesz sie jak 7 latek a smiejesz sie ze mam 12 lat? pozdro & pocwicz. Nie kazdy ogar musi byc ( jak ty to powiedziales ) " maniakiem " chlopcze. Jezeli chcesz zobaczyc moje prawdziwe Poradniki to zajzyj tutaj, na razie zrobilem 1 ( lol :s ) bo nie mam na to czasu, ale przynajmniej posiwcilem te kilkadziesiat minut i zrobilem te ( chociaz ) dwa poradniki...

http://www.maxcheate...?topic=189437.0

wszystko robilem sam, obrazki, gracz vs gracz itp. skopiowalem tylko Totemy i ataki, i ataki z focus force.

Dobra, nie chce mi sie poswiecac wiecej czasu na jakis nieogarow.

Poradnik na mc extra... Wystarczy przeczytać jego opinie:

anyone of moderators should delete this topic
Fail guide ...
This isn't even guide

Fix it or delete it

Jak na moje to za chiny nic o th nie wiesz. Moc crt zalezy od tego ile masz STR-a a nie od tego ile masz DEX-a dlatego dye daje się +STR-CON ev -DEX

Z tymi bufami też się zbłaźniłeś bo focus i might są pewniakami dla dagera zwłaszcza że might daje P.atack a tak jak wyżej napisałem podnosi to dmg crt-a.

I jeżeli już robisz takie poradniki to podpisz że to interlude. Wchodząc w taki poradnik oczekuje się full opisu do obecnej kroniki czyli do Freya/High Five.

Opublikowano

Poradnik przydatny , ale spina autora tematu była tu zbędna .

Skoro piszesz poradnik licz się z krytyka i wypowiedziami innych .

Za poradnik dostajesz +sa bo są tu przydatne informacje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...