Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Papki Czy Robaki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się jaka jest różnica między robakami a papkami wiem,że robaki są droższe czyli napewno są lepsze ale w czym? Za odpowiedzi będą + lub - jak kto woli

Opublikowano

Ceną :D

No i oczywiście tak jak up polecam robaczki.

Tylko że jeżeli chcesz już tak łowić żeby cały ekwipunek zapełnić to, kup sobie tak z 10/20x po 200 sztuk :)

Pozdrawiam.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Tak jak @Up wyżej :)

Różnią się ceną , podobnież bierze lepiej na nie i rzadsze rybki na nią biorą :) Jak chcesz łowić na FB i mieć rybki to musisz kupić po 200szt robaków z 20 paczek zależy ile będziesz łowić :) Daj + za chęci :)

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Opublikowano

Oprócz różnicy ceny nic innego nie widzę. Na obu produktach łowi się dosłownie tak samo.

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

wiesz dla tego sa moze drozsze bo na poczatku 1 serwera nikt nie wiedzial jak zarabiac i wgl. jak kogos bylo stac na robaki to bral robaki;] z samego przekonania "drozsze lepsze" wiec wiesz;] wal -

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...