Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mma taki problem z db botem z poczatku dziala idealnie ale potem nie wiem co mu sie dzieje zaznacza mobki i uzywa tylko imbue... dopiero jak sam klikne nuka to go uzywa

Aha i jeszcze jedno nie wiem czy sie to przyda ale jak probuje wlozyc skila do atakujacych a on tam juz jest to wychodzi blad z db botem i pisze ze miejsce zerowe nie moze byc w vlaue czy jakos tak

Edytowane przez letepl
Opublikowano

Witam, mma taki problem z db botem z poczatku dziala idealnie ale potem nie wiem co mu sie dzieje zaznacza mobki i uzywa tylko imbue... dopiero jak sam klikne nuka to go uzywa

Aha i jeszcze jedno nie wiem czy sie to przyda ale jak probuje wlozyc skila do atakujacych a on tam juz jest to wychodzi blad z db botem i pisze ze miejsce zerowe nie moze byc w vlaue czy jakos tak

1.Zrób odnowa wszystko nie ściągaj spatchowanego media.pk2 tylko sam to zrób Ściągnij bota v0.8 najlepsza 2.Jeżeli włożysz 2 te same skille to bot się gubi i nie bd go używał albo error tak jak piszez...