Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od wczoraj mam taki problem. Wbijam na bota, bot nie czyta skilli. Chowam grab peta, chowam te itemy, robie teleport, i dalej nic.

Zrobilem reinstall, mimo tego dalej nie dziala. Dalej nie czyta skilli. Nie wiem co sie dzieje ale nie podoba mi sie to. Jak ktos wie co mam zrobic prosilbym o odpowiedz w tym temacie. Z góry dzieki.

Opublikowano

Schowałeś do depo wszystko co miałeś na postaci. kliknąłeś save w db wylogowałes się z gry zamknąłeś bota. Na nowo bota uruchomiłeś, później silka i co dalej niema skilli ?

Opublikowano

jaki masz lv ? avatar itp? czy w srproxy pisze :SrProxy + Bot - connected: ?? jak nie masz zle zrobione media.pk2

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Schowalem wszystko z postaci do depo, wylaczylem bota, potem go wlaczylem, wlaczylem gre i DALEJ WIELKI CHUJ. Skilli nie widac. Mam lvl 105, gap 9, avatara nie mam, grab pet wiewiorka, ktora dzialala zreszta, na sobie set drako i wszystkie itemy na sobie TYP 1 wiec o co chodzi?

W sr proxy pisze SrProxy + Bot - Connected. Wiec jaki jest korwa problem ?

5 minut temu, wgralem bota od nowa, i dalej to samo. nie widze juz zadnej logicznej kurwa przyczyny tego ze bot nie dziala.