Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mam wrócić

Lukazuki

Powrót  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam wróci? na stanowisko moda ?

• Tak
      60
    • Nie
      13
    • Nie wiem
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Popełniłeś głupstwo odchodząc ;] ciesze się że wiadomośc mojego autorstwa cię zmusiła do wahania ;] Mam nadzieję że to zdanie będzie wkrótce aktualne ;] Dobrze mieć cię znowu na pokładzie ;] PS: napisz na gg mam sprawe

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Odszedłeś to odszedłeś. Niech władze forum zrobią nabór od nowa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

dla mnie slaby byles NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE

Opublikowano

popieram większość, osobiście cie nieznam ale po twojej pracy na forum i opierdalaniu SpamBotów Stanowcze TAK, lecz naraziłeś się większości userom jak zabrałeś tego vip cheata, my jesteśmy większością tego forum, prawie całe forum to Membersi... więc twoja akcja nie miała sensu jak ktoś pobrał i wstawił... ale pozatym podtrzymuje się z głosem na TAK

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

Wroc na moda, bo jak wbije na moda jakis przyjeb ( a jest ich tu duzo) to dopiero zobaczycie rozpierdol...

naraziłeś się większości userom jak zabrałeś tego vip cheata, my jesteśmy większością tego forum, prawie całe forum to Membersi... więc twoja akcja nie miała sensu jak ktoś pobrał i wstawił... ale pozatym podtrzymuje się z głosem na TAK

Chcialem przypomniec, ze motloch nie ma tu nic do gadania :] Moga sobie plakac, ze im zabral hacka, ale to nie oni wybieraja moda.

Opublikowano
Wroc na moda, bo jak wbije na moda jakis przyjeb ( a jest ich tu duzo) to dopiero zobaczycie rozpierdol...

LoL, ja mam duże szanse, znalazłem sponsora jak by to nazwać ale jak fabi chce to niech wróci..

edit:

@up

Prawdopodobnie będzie całkowite czyszczenie forum oprócz tematów przyklejanych...

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

@N1ghtmare tak ale jak by nie było motłochu to zostało by z 20osób i zamiast forum byłby blog ^^ więc jednak motłoch jest potrzebny...

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

A moim zdanie nie powinieneś, już być modkiem...

Skoro nie poradziłeś sobie za pierwszym razem (nie interesuje mnie co, przez kogo i jak), nawaliłeś tyle...

nikt nie będzie miał pewności czy za miesiąc znowu Ci się nie odwidzi i nie zrezygnujesz...

Rockanderr on powinien, bo więcej zrobił będąc zwykłym userem, niż Ty będąc Modem...

To moje zdanie, jeśli mam za nie polecieć z MPC trudno...

"Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków(w sensie wielkość??, czy rozmiar mb,kb?)

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii "

Wasz błąd :)

szyszolew.jpg

Opublikowano

NI EKURWA WYPIERDALAJ

NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!NIE HACKUJEMY CWELE !!!!!

6214.gif16289.png7210xn1.jpg

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:

JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.

JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!

Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...