Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 0.1.5.1791 (Mod 3.6) + Metin2Mod + Ps19Mod

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi taki blad wyskakuje tai krotki jak sie włącza to wyskakuje te okienko i ze nowa gra i tam 3 boty itd włanczałem wchodź mi na tabela światów i nagle blad. wecie cos na ten temat?

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH.

JESTEM TU NOWY PONIEWASZ SZUKAM JAKIEGOŚ EXPBOTA KTÓRY DZIAŁA NA DZIEŃ DZSIEJSZY BO POTYM JAK EASYMETIN2 JEST PŁATNY NIE MAM

ŻADNEGO.

Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC.

Opublikowano

Będę spolszczał ale będzie normalnie płatny.Więcej w moim wczorajszym temacie

Opublikowano

e ps moglbys mi pomoc z em2? bo mam laga na nim i potem metek sie wylacza

Czemu Teraz jest Platny Em2

Opublikowano

Czemu Teraz jest Platny Em2

"Może" dlatego że jak już zrobili bota prostego w obsłudze to chcieli by coś zarobić za swoją ciężką pracę, a nie że on zrobi i poda na talerzu do tego nie zarabiając nic na swojej ciężkiej i czasochłonnej pracy. Nic w życiu nie jest darmo, wszystko ma swoją cene.

edit:

I już neo zminusowały...

League of Legends

Opublikowano
[size="5"]MAM PYTANIE!!!! Czy to działa na modzie kamera???? ODP. !!!  A i jeszcze 1 czy bedzie dzialac na windows 95
JAK WSZYSTKO BEDZIE DZIALAC MASZ[/size]

+

[extract]Jeżeli pomogłem możesz dać + ale bardziej zadowolony był bym gdybyś wszedł na stronę www.pajacyk.pl i kliknął brzuszek pajacyka , a nakarmisz 1 głodne dziecko.[/extract]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...