Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie Serwer Hamahci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, zmienilem haslo do Navicata wlaczylem serwa i nie chcialo sie konto przez spol zalogowa.

wpisalem sysinstall podalem jeszcze raz ipv4 czy cos tam 255.0.0.0 i /etc...... i ifconfig wlaczylem portmapa, wyswietla connect:Connetion refused z milion razy :P i nadal sie nie moge zalogowac ..

co robic ?

Daje +

mca.png

mca.png

Opublikowano

Elo, zmienilem haslo do Navicata wlaczylem serwa i nie chcialo sie konto przez spol zalogowa.

wpisalem sysinstall podalem jeszcze raz ipv4 czy cos tam 255.0.0.0 i /etc...... i ifconfig wlaczylem portmapa, wyswietla connect:Connetion refused z milion razy :P i nadal sie nie moge zalogowac ..

co robic ?

Daje +

Poczekaj az Bedzie napisane Timed Out pare razy.

Wtedy spróbuj. Jak nie pójdzie to zmien haslo w Navicacie na to co miales i zobacz czy loguje.

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Najlepiej jak będzie napis Operation Timed Out x4 ( 4 razy ) i wtedy się zaloguj . Sprawdź czy dobre spol zrobiłeś ( z dobrym IP ) . Powinno pomóc ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Witam.

Mam ten sam problem, mam serwer wlaczony i spol. tez mam dobrze zrobione a nie moge sie zalogowac. Szukalem juz poradnika do tego ze 2 dni i nie moglem znalesc. Wiem, ze serwer wlaczony, poniewaz robilem wszystko wedlug tutoriali na YT i mialem dokladnie tak samo tylko zaden tut nie pokazuje jak sie polaczyc z serwerem albo ja poprostu nie umiem szukac. Moze ma ktos jakis link do opisanego laczenia (tylko pls dokladnie, ciemny jeszcze w tym jestem;/). Ktory client potrzebny? polski czy chinski bo tego tez nie ogarniam, nie moge sie polaczyc ani na jednym ani na drugim. ip mam wpisane z hamachi z koncowka 100 ale probowalem tez i bez tej koncowki. w sysinstall tez dobrze zrobilem a i tak nie da sie wejsc a w bazie danych nic nie zmienialem bo poki nie ogarniam wole nie ruszac. Bede wdzieczny za pomoc.

Sory, ze przyczepilem to pod ten temat ale nie chce zasmiecac forum nastepnymi tematami na ten sam temat.

I sory za brak "ogonkow" ale niestety alt mi nie dziala w klawce nie dlugo wymienie nie chce mi sie jechac do sklepu :)

Z gory dziekuje za pomoc z moim problemem.

PS kurde ale sie rospisalem :O

@edit

mam jeszcze jedno pytanko czy zeby grac samemu ale przez hamachi potrzebuje Xamppa??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png