Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Najnowsza paczka :)

lovelasik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Mam pytanie: gdy włączam normalnie bota i wszystko działa i chce go po jakims czasie wylaczyc to pauzuje bota za pomoca przycisku Start Bot. W tym jest problem ze gdy to robie to bot mi sie crashuje, nie wiem czemu (chociaż mam zainstalowanego Service Pack 3, i niektore skladniki systemowe wyzej wymienione) . Mozne mi ktos powiedziec o co chodzi?

Z gory dziekuje za odp.

Opublikowano

Mam problem bot nie atakuje sam mobów sprawdzałem już mam odznaczone stay idle if no moster co może jeszcze być tego skutkiem?

I mapy do Agbota też mam.

PS. Moje gg 1194437

Opublikowano

Po co spamujesz -.- Wcześniej czy później i tak zostanie dodana . Wie ktoś po co jest "Monster Level Range" ??

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

dodaja co rusz nowe paczki jakies poprawki itd.wzieliby by sie najpierw za szybkosc zaznaczania mobow i uzywania skili a dopiero jakies korekty drobne.

Opublikowano

"Monster level RAnge" jest, mi sie zdaje po to ze Postac atakuje moby z zakresu lvl który tam podasz, tak tłumacząc na Polski...

Opublikowano

boże od 2.5.6 już 2.5.10 lol xD w jeden dzien co oni tylko robią na chu** to tak cochwile zmieniać ? niechcee mi sie co 5mnut confa zrobić od nowa bo jak kopiuje stary katalog Conf do nowego agbota to mi sie kasuje item select i od nowa trzeba ustawiac

Weteran
Opublikowano

Wszystko działa... Wszystko jest nowe...

Nie rozumiem cie Sjemion...

-------------------------------------------------

Kurde... co kilka godzin nowy Agbot i nową paczkę trzeba wysłać.. Zrobili by jednego wielkiego update'a raz na tydzień albo coś, a nie co chwila nowy AgBot...

...

Opublikowano

Ja mam taki problem: mam wlączone wszystko co potrzeba, a gdy wlączam loadera, zaznaczam to co trzeba, naciskam Launch pojawia mi się błąd :/ . Co zrobić ?

Opublikowano

Może spatchowałeś Silkroada ?? Jak tak to odpatchuj . Albo masz nie zuptedowanego Silkroada .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...