Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 Dobre Kawały

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć macie tu 3 dobre kawały życzę dużo śmiechu :)

1. Przyjeżdża Polak do Egiptu i chce wypożyczyć wielbłąda, podchodzi do gościa i akórat został ostatni wielbłąd no i Polak mówi to ja poproszę tego wielblada, a ten facet mowi ok, ok ale ten wielblad bedzie sie zatrzymywal co 300m. i bedzie chcial cos od Pana, na to Polak mowi no dobrze to ile sie nalezy, on mowi ze 500zl, no to Polak go kupil i jedzie za 300m. wielblad daje po hamulcach i Polak zchodzi i sie pyta co chcesz, potem sie kapnol i mowi acha ok, ztrzepal prawa reka, potem dalej jedzie za nastepne 300m. znowu sie zatrzymuje i Polak jedzie mu z lewej reki, jedzie dalej 300m. do wioski wielblad sie zatrzymuje i Polak sie pyta co chcesz bylo z prawej i z lewej a wielblad na to (wiecie jak sie robi taki buziak ustami) 3 razy tak :D.

2. Idzie Polak narzniety ledwo co na oczy widzi i zauwazyl lesniczowke i sie pyta, Baco ja tu moge sie przespac do rana a Baca na to no mozesz, mozesz tylko tu jest malo miejsca to sie nie pomiescimy ale jak cos to idz do mojej stodoly tylko uwazaj bo tam jest glupia Zoska, Polak mowi a niech mnie budzi, Polak poszedl spac i gubi go puzniej Zoska a Polak mowi wypieprzaj daj mi spac a ona na to ale ja to umiem robic rekami a Polak mowi daj mi spokoj odejdz a Zoska mowi ale ja to tez umiem robic jezykiem no to Polak mysli nikt nie widzi to dobra, no i mowi to dawaj szybko Polak sie rozbiera a Zoska kladzie rece na glowe i wytyka jezyk i tam krzyczy blablabla (wiecie o co chodzi).

3. Przychodzi dziewczyna do Kazika i zaprasza go na obiad do swojego domu a Kazik sie zgodzil ale Kazik jest biedny to pomyslal zeby wstydu se nie zrobic poszedl po starego junaka otrzepal go ze slomy i zamarl, junak caly zardzewialy ale pomyslal oleje go wazelina no i jak pomyslal tak zrobil junak swiecil sie jak psu jajca, zeby bylo gites zalozyl stara skurzana kortke, Kazik pojechal przywital sie ladnie z rodzicami dziewczyny dal kwiaty matce i wkoncu obiad jeszcze dziewczyna go uprzedzila ze po obiedzie jest tradycja kto sie odezwie myje gary no to Kazik spoko, no to wszyscy zjedli obiad i siedza nikt sie nie odzywa po pol godzinie Kazik sie wkur.... wziol swoja dziewczyne i zerznol ja na stole, stary mowi a sram na to pewnie ja pieprzy co dziennie a matka tez se mysli, ze ja tych garow nie myje gotowalam caly dzien i jeszcze bede gary myla w dupie to mam, potem znowu minelo pol godziny Kazik znowu sie wkur... wziol matke i ja zerznol a stary mowi no kur... teraz to przegiol ale sram na to charowalem cala noc nie tkne tych garow a dziewczyna Kazika mysli no grunt zeby sie Kazik nie odezwal, potem minelo pol godziny zaczol deszcz padac i Kazik podchodzi do okna i widzi jak cala wazeline zplywa z junaka i mysli dobra chu... umyje te gary i sie pyta ma ktos wazeline? a stary na to dobra, dobra to ja juz te gary umyje

Mam nadzieje, ze kawaly sie spodobaly jak mozna prosze o komenty :):D

Sorry, ze sa bledy ortograficzne ale pisalem na szybko bo spieszylem sie do babki ;)

banner.gif

Opublikowano

chodzi w nim o to, ze polak myslal ze ona mu zrobi lodzika i jednoczesnie zwali a ona mu rece na glowe i wytknela jezyk i zaczela tak robic jak napisalem w kawale B)

banner.gif