Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie+[Dl] No Fog, Endless Zoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich! Moje pytanie kieruję bardziej do osób zajmujących sie moddingiem, pisałem na PW do Pana Kamera jak i P. Andrzeja aczkolwiek nie doczekałem się żadnej odpowiedzi za co nie żywię do nich urazy :)

Przejdżmy do sedna sprawy, poszukuję odpowiedzi na pytanie czy można tak zmodyfikować klienta aby w jednym slocie eq mieściło się więcej niż 200 potków, tzn w jednej tej rameczce małej mamy np. 1000 potków itp. Kiedyś widziałem gdzieś filmik z takim czymś, tyle że było to robione przez CheatEngine.

Bardzo bym prosił o jakieś sensowne wypowiedzi, poza tym chciałbym się upewnić że to na pewno leży po stronie klienta a nie serwera bo wtedy to mała lipka będzie :D

A teraz mały bonus jak w temacie, macie tutaj No Fog+Endless Zoom:

Tutaj link dla wersjii czystej + EM2(bez KMRModa) :

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

Link nr.2 dla KMRMod:

Skan:

Instalacja bardzo prosta, wystarczy wypakować do folderu "pack" który znajduję się w głównym folderze Metina :)

Przepraszam za estetykę ale nie za bardzo znam się na tych kolorkach itp tutaj.

Proźba do Moderatorów o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu gdyż nie wiem gdzie go upchać :)

P.S. jakby kogoś raziły kolorki moobków i innych rzeczy wystarczy zmienić w opcjach kolor wyświetlania na królestwa.

Poza tym nie licze na + ani - tylko na sensowne wypowiedzi do mojego pytania.

Dziękuję za uwagę i Pozdrawiam, Ocios :)

10812695.jpg
Opublikowano

A co to za Różnica i tak jak masz na pasku 200 a w Ekwipunuku masz np. 1000 to jak na pasku będzie jedna i ją wypijesz to pojawi się kolejne 200 itak do czasu aż cie się niezkończą mikstury

Jeśli oto chodziło licze na plusa

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Opublikowano

Ja wiem o co chodzi.. Chodzi o to by w ekwipunku np. jak kupujemy 200, i znowu 200 to żeby łączyło w 400.

Nie wiem jak to zrobić raczej tak jak napisałeś Kamer oraz Andrzejt17 mogą ci pomóc.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Up@ dokładnie o to chodzi, tak też sądziłem ze Kamer jak i Andrzejt17 mogą znać odpowiedź na to pytanie tylko sęk w tym że ani jeden ani drugi nie kwapi się do odpowiedzi ;p

10812695.jpg
Opublikowano

Wydaje mi się że to leży po stronie serwera, ponieważ nie można połączyć małż zaś na CandyLongju tak można.

Opublikowano

Raczej lezy to po stronie serwera, nie klienta.

Chociaz w grze Torchlight lezy to po stronie klienta, i sobie edytowales ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...