Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][It]New Private Serwer - Powermt2

Alco

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER bomba ;p leci +sik moze zrobie gp jak ta rejestracje zrobic i z serwa

metalicafan.png

xboxuser.jpg

4bpygy89h3b9yskoeb2.jpg

esmqmktyn0v994jsoxa6.jpg

eok61594jf8xr21e3sb6.png

bic9dmvbc2brez3nckvx.gif

Daj +sik to nie jest nic trudnego ..:)

Sygna Troszke By Me Troszke Pobrałem :) Zbieram +siki :)

Opublikowano

jak dla mnie serwer beznadziejny:/ z 79-80 expiłem w v2 chyba 30min:( a biorę wp spota. typy 80+ expią na tigrami na 1hit killer na niebieskiej śmierci w atlantydzie exp lipa. co do ulepszania to w kółko to samo loteria 150kk i wydaje się na małże i ulepszać bodziami w kółko jak pali:/ beznadzieja.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

jak dla mnie serwer beznadziejny:/ z 79-80 expiłem w v2 chyba 30min:( a biorę wp spota. typy 80+ expią na tigrami na 1hit killer na niebieskiej śmierci w atlantydzie exp lipa. co do ulepszania to w kółko to samo loteria 150kk i wydaje się na małże i ulepszać bodziami w kółko jak pali:/ beznadzieja.

nie wiem co ty chcesz ...

zatruty +9,stal+9,lwia tarcza +9 ... co ty chcesz?? po prostu trzeba cierpliwości...

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

serwer wymiata z tego co widze po filmikach na yt pokazuje jakiete nasze polskie serwery sa uposledzone

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

spolszczenie bym prosił jak kto.ś ma bo to na stronie to tylko luncher nic nie spolszcza

nick cyrax

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...