Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grasz Na Candylongju Zobacz !

bigshowxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Polaków

GA servera, Babau, oświadczył, że 90% permabanów otrzymali Polacy przez hacki. Jeśli Polacy nie przestaną grać na Kamer Modzie oraz używać hacków typu: 1 hit killer, speed hack, dmg hack itp. server będzie zablokowany dla Polaków.

To dotyczy również pytań związanych z proszeniem o skille, o konia, o reset servera i o itemy.

Thanks to Mistele for translation

CandyLongju Staff

z Forum CandyLongju ...

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Też ciągne DMG 1HIT Kamer I huja mi robią :D

Już ponad 15kkk zarobiłem na 1 hit killerze i ani jednego Bana

więc HUJA MOGĄ ZROBIĆ I TAK OMINIEMY ICH BLOKADE ;p

OndteAw.png

Opublikowano

UP

Gówno w tym kierunku zrobisz bo masz zerowe pojęcie widze ale okej.

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Hmm... Tak naprawdę to mi zwisa na ten serwer! Miałem 100 Lev. bez hacków, gra Fair Play, i mi bana dali i GA Babau oświadczyła mi ze grałem na hackach, podobno skill hack xD Kiedy prosiłem ja o dowody, chociaż jeden screen, to mówiła mi że nie przedstawi mi ich... Chociaż ma takie prawo, ale kiedy ja nigdy nie użyłem skill hacka! Pewnie jakaś grupka patafianów się złożyła ze powiedzą GA ze mam skill hacka bo jechałem wszystkich po kolei, po prostu bylem konkrecja! :D Pozdro. Szanuje Babau, zrobiła kupę dobrej roboty i udał jej się serwer, ale zwisa mi na niego, jeszcze gdyby mi od banowała moja postać, jeszcze bym pograł, z jednej strony to dobrze że daje nam, Polakom ostrzeżenia ze nas zbanuje czy coś takiego za używanie hacków, ale z drugiej strony by za dużo straciła ;) Looknijcie na to!

pobrane.png

Ten ranking możemy powiedzieć wisi na stronie CandyLongju, jak możną zauważyć gra tam dość sporo polaków, 5.898 polaków, mało? Jeśli naprawdę zamknie serwer dla polaków, muszę jej pogratulować za dobry serwer! Moim zdaniem nr.1. :)

Tu6Cozzo który gra na CandyLongju to nie ja, proszę nie mówić ze skopiowałem sobie nick bo już go mam dość sporo czasu, do tego mogę dodać ze przebywam w Hiszpanii i znam Włoski. Adios!

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Hmm... Tak naprawdę to mi zwisa na ten serwer! Miałem 100 Lev. bez hacków, gra Fair Play, i mi bana dali i GA Babau oświadczyła mi ze grałem na hackach, podobno skill hack xD Kiedy prosiłem ja o dowody, chociaż jeden screen, to mówiła mi że nie przedstawi mi ich... Chociaż ma takie prawo, ale kiedy ja nigdy nie użyłem skill hacka! Pewnie jakaś grupka patafianów się złożyła ze powiedzą GA ze mam skill hacka bo jechałem wszystkich po kolei, po prostu bylem konkrecja! :D Pozdro. Szanuje Babau, zrobiła kupę dobrej roboty i udał jej się serwer, ale zwisa mi na niego, jeszcze gdyby mi od banowała moja postać, jeszcze bym pograł, z jednej strony to dobrze że daje nam, Polakom ostrzeżenia ze nas zbanuje czy coś takiego za używanie hacków, ale z drugiej strony by za dużo straciła ;) Looknijcie na to!

pobrane.png

Ten ranking możemy powiedzieć wisi na stronie CandyLongju, jak możną zauważyć gra tam dość sporo polaków, 5.898 polaków, mało? Jeśli naprawdę zamknie serwer dla polaków, muszę jej pogratulować za dobry serwer! Moim zdaniem nr.1. :)

Tu6Cozzo który gra na CandyLongju to nie ja, proszę nie mówić ze skopiowałem sobie nick bo już go mam dość sporo czasu, do tego mogę dodać ze przebywam w Hiszpanii i znam Włoski. Adios!

też uważam ze ten serwer to jeden z tych lepszych ale jak zwykle polaków nic nie ruszy oni zawsze musza kraść i oszukiwać bo sa za słabi na prawdziwą grę ale i tak do nich nic nie przemówi .... niedługo bedzie tak ze nawet PL padnie i dla polaków każdy serwer zablokują i wtedy bd siedzieć na hackach na cs et wow itp ...

Opublikowano

Zawsze znajda się jakieś skurwy.... które będą hackować ;) Nie umieją grac i tyle!

newsera.png

Opublikowano

To sobie odbuguj. Na stronie sie odbugowuje ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Haha

Wiem ze dasie wbic przez jakies proxy ;p

Ja expie na orginalnym poniewaz sa tam mobki na ktorych expie

Na modzie tylko zabijam rybki

102 lvl Tubas :]

6 kont zbanowanych przez jebanego Hecate Nieprzestane :}

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano
i tak serw jest do bani wbiłem 89 i już się zalogować na postać nie mogę

Ogarnij się. :D Może trochę przejrzysz stronę CandyLongju! Jeśli ten serwer jest dla cb do bani to pozdro. xD

newsera.png

Opublikowano

a działa to poza terenami m1 bo ja mam buga na wężowym polu 

To dziala ze teleportuje cie do doliny gdzie jestr max 20 osob gdzie cie nie kicka dolina to jedna z podstawowych map dlatedgo sie nie buguje

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Oj mądrale, jak zablokują zakres IP polskich providerów i nie oni a wy chuja zrobicie. Pozostaje tylko czekać aż was blokną, na za dużą skale to robicie ^^

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

zgadzam się z up dzisiaj widziałem na forum jakiś system do banowania

http://board.candylongju.net/index.php?page=Thread&threadID=8055

zobaczcie sobie z tego co widać to ten system działa ; )

Opublikowano

Ten system moze i dziala... ale jak zablokuja polskie IP to zawsze mozna wbic uzywajac PROXYFIERA nie? :D ale jak kilka osob powyzej zgadzam sie ze przesadzacie z tym dmgH i 1 hit killerem... To jest naprawde denerwujace :D

buttonRapideo.png
Opublikowano

ja mam bana i wbijam PROXYFIEREM podpowiem wam gdzie gm siedzi i banuje

gm siedzi w atlancie, tam gdzie są zin komendant-boss on stoi na inv i ogląda kto wali na 1 h killerze lub na dmg i ban wiem bo tak mi dał bana najpierw napisał bye i ban :)

Opublikowano

ja mam bana i wbijam PROXYFIEREM podpowiem wam gdzie gm siedzi i banuje

gm siedzi w atlancie, tam gdzie są zin komendant-boss on stoi na inv i ogląda kto wali na 1 h killerze lub na dmg i ban wiem bo tak mi dał bana najpierw napisał bye i ban :)

można równie dobrze wypróbować opcje w modzie na wykrywanie gm :P

Opublikowano

Ten system moze i dziala... ale jak zablokuja polskie IP to zawsze mozna wbic uzywajac PROXYFIERA nie? :D ale jak kilka osob powyzej zgadzam sie ze przesadzacie z tym dmgH i 1 hit killerem... To jest naprawde denerwujace :D

wiesz może czy to by przeszło na stałym IP ? ;)

można równie dobrze wypróbować opcje w modzie na wykrywanie gm
czy chodzi tu o komende wspam ? jeśli tak to sprawdze ^^

Opublikowano

To informacja z forum candy.

Szkoda ze to gowno prawda, bo pvp trudno uczciwie wziac, bo juz dostane z wirka 6x po 4k i hp koniec.

Moja gildia masowo expimy, przy tym pol osob na dmg, kmr, 1hit 2pt po 8 osob po 2h dziennie w v2 na zinach, od tygodnia nikt nie dostal bana :)

OMG.TECZA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...