Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sondaż

cap

Usunąć tematy czy Zostawić  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. wyj. "wa?ne tematy"

• Tak , dobry pomys?
      45
    • Chyba tak
      7
    • Niewiem co mnie to
      1
    • Chyba nie
      7
    • G?upi jeste? xd
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam , zainspirowany naszym wspaniałym moderatorem globalnym stworzyłem ten temat by przedyskutować kwestie " Wyczyścić Wszystkie tematu z działu warrock (wyj. Ważne oraz GD) Problem tkwi w tym , że na tym podforum jest ponad 7500+ tematów których treścią są stare - wyjaśnione tematy z pytaniami oraz niedziałające od pół roku hacki. Decyzja należy do was oraz do moderatorów tego wspaniałego forum.

Jeśli tematy zostaną to dalej będzie spam , archeologizm oraz niechciane tematy. Przeliczniki postów zostaną - to jest ten moment w któym dzieci nabijające posty mogą odsapnąć .

Jeśli tematy zostaną usuniięte zostaną tylko "ważne tematy" , podforum będzie czyste i świerze - bez niechcianego spamu i bałaganu

Osobiście jestem na TAK chcem jednak by userzy się wypowiedzieli na ten temat

Uwaga! proszę nie pisac treści postu podanego niżej:

"O animazja(żal)"

"@up nieprawda"

itd. Prosze o Dobrze wyjaśnione i wyargumentowane odpowiedzi na ten temat .

PS: Topic Trafi do moderatorów ,więc prosze unikać zbędnych komentarzy oraz wzajemnego łąpania się za słowa "@up nieprawda". Za błędy przepraszam pisząc ten topić byłem zmęczonu i niewyspany.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Dobry pomysł a dlaczego?? już wyjaśniłeś

Jeśli tematy zostaną usuniięte zostaną tylko "ważne tematy" , podforum będzie czyste i świerze - bez niechcianego spamu i bałaganu
Opublikowano

Według mnie nie jest to dobry pomysł, bo czesto byly wyjasniane odpowiedzi na niektore pytania na ktore nowi nie znaja odpowiedzi. Wystarczy ze uzyja opcji szukaj (co niestety rzadko jest uzywane) i moze znajda ( oby). A tak na nowo beda robili nowe tematy spamujac.

Qzniar.gif

qzniar.png

Specjalista
Opublikowano

Powiem tak , ten temat powstał dzięki mojej prośbie skierowanej do Lord'a Makin'a ;] . Co do tych odpowiedzi to sądze , że to niema znaczenia ponieważ jest ponad 50+ tematów z nazwą "pytanko" i nikt nie orientuje się które to które.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Opublikowano

Jestem na tak o ile stare tematy znikną także z kosza...

Bo czy ma sens przekładanie syfu z miejsca na miejsce??

Nie często się zdarza że nowi użytkownicy używają opcji szukaj...

Według mnie trzeba by było zatrudnić kogoś jako modka od porządku...

On miałby za zadanie usuwać stare tematy itd...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Noooo ;d Muszę przyznać, pomysł jest wypaśny. Tak będzie najlepiej, ponieważ na dole jest aż 19 (!) stron i w ogóle komu one potrzebne? Te stare tematy się do niczego nie przydają.

Specjalista
Opublikowano
nie wszystkie tematy nadają się do usunięcia np. te w których są poradniki lub tym podobne

Racja , czytając to zdanie przyszłą mi do głowy niezła myśł . Może niech autorzy tutoriali skopiują je na dysk i opublikują po czystce?

JH

Opublikowano
Racja , czytając to zdanie przyszłą mi do głowy niezła myśł . Może niech autorzy tutoriali skopiują je na dysk i opublikują po czystce?

to chyba się nie zbyt nadaje

lepiej będzie jak się usunie te niepotrzebne tematy a zostawi te z tymi TUT`kami

Specjalista
Opublikowano

@up jak dragon był to było za surowo ^^ w 1-den dzień zbanował 20+ typa i za to go wywalili podobno ^^ według mnie mod powinien być z umiarem , Odpowiednio do wszystkiego podchodzić. Jest na forum kilka kandydatów .

JH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...