Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Gm Badz Administracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzien Dobry chcialbym zapytac was czy gm'mi badz administracja szczaila by sie jak uzywam hackow ale w wykonywaniu zadan(Pieczatek) i innych misji oczywiscie nie tak aby jakis gracz mnie widzial. Jesli istnieje na ty pytanie odp poprosze bedzie + :) pzd uti.

Opublikowano

Podejrzewam, że jeżeli żaden gracz nie zauważy cię, nie doniesie - to tylko w logach mogą sprawdzić.

Pieczątki, są łatwe, a na niektórych ch graczy nie ma w ogóle.

Pozdrawiam, Razmess.

Nic.

Opublikowano

Dziekuje za szybka odpowiedz leci + ale mam jeszcze jedno pytanko odnosnie logow kiedy i w jakim czasie odbywa sie ich kasacja bo doszly mnie slychy ze co miech tzn pod koniec kazdego mieciaca thx z gory pzd

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze mówi. W przypadku pieczątek z podzielonymi kanałami rzadko kiedy ktoś cię złapie. Gorzej z terenami wojennymi, bo potem trzeba się pchać na jeden spot, co często skutkuje niespodziankami.

Logi kasują się mniej więcej w ciągu 1-1,5 miesiąca (nie mogę dokładnie ustalić, ponieważ kiedy dostałem bana za czity, których nie używałem 1,5 miesiąca).

Opublikowano

Oj na pewno dłużej, bo dajmy na to jest możliwość zgłoszenia sprawy kradzieży sprzed np. 3 miesiecy i oni sprawdzą więc wydaje mi się że logi trzymają na serwerach znacznie dłużej niż ten miesiąc

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Najczęściej skutkiem bana jest zobaczenie Cię przez kogoś i zrobienie Ci screena ;]

:rolleyes:

Ja dostałem właśnie za to bana - albo być może sprawdzali logi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...