Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Cabalem a mianowicie ... wyłącza się po 3-4 min grania... zacina się i nic ... pomaga reset kompa bo nic nie można zrobic

Z innymi grami nie mam problemu (lineage,sprawdzalem nawet metin2.) Zrobilem check Files i dalej nic ... Możecie pomóc ?

Odpowiem na wszystkie pytania ...

Opublikowano

Sciagnij najnowsze sterowniki do karty graficznej.

To ma byc ostatni raz kiedy widze taki temat, na takie pytania sa "Pytania i opdowiedzi"

RAsfepN.png
Opublikowano

Jaki znowu directx po prostu sciagnij najnowsze sterowniki do karty.

I jak mozesz nie wiedziec skoro gdy wchodzisz na to podforum to temat "pytania i odpowiedzi" jest na samej gorze bo jest przypiety.

RAsfepN.png
Opublikowano

A jak samodzielnie ? ;D Bo przed chwilą ściągnałem z oryginalnej stronki cabala własnie klient no i reinstall był hm...

Poprostu WYALA na pulpit jak by się minimalizowała ale się wyłącza...

Opublikowano

Mam wiruska coś chyba trojana ale NIE WIEM jakiego Anty wira używac ...Darmowy i Dobry ...

Polecacie jakies ? z Którymi macie już doświadczenie ...|

@Osama

Jeżeli antywir nic nie wskóram to skorzystam z twojej rady..

Opublikowano

ja miałem avasta... jest dobry, ale czasami "nadpobudliwy", co mnie irytuje czasami... xD

dlatego zamieniłem go na AVG + AntiSpyware...

sam AVG jest do ass... ale w połączeniu z Anti tworzą świetny, zgrany duet... od kiedy je mam (przeszło jakiś roku już) nie miałem ani jednego wira... :)

przeskanuj sobie jeszcze internetowym MKS'em... jest bardzo dobry -> MKS Skan Online...

Opublikowano

Ale czy to wgl? może się dziac za sprawką wirusa ?

Mi sie tak nie wydaje ale ja sie nie znam

Ogólnie to mi jusz ręce opadają ... Nie mam pojęcia co mam robic ... SZukam na innych forach i też nic ... w Sobote robie Reinstall Windowsa bo i

tak mam troche syfu więc może i to pomoże ... Może ktoś ma jakiś pomysł ? bo nie chce mi sie czekac do Soboty...

Opublikowano

mi na przykład kiedyś wirus blokował GG i co go włączyłem, to ten go wyłączał... xD

wszystko jest możliwe...

ale po formacie wszystko powinno wrócić do normy... ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...