Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone 4G 8Gb Czy Nokia 5530 Czy Samsung Avila S5230 ?:P

adej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm to biore iphona 4G ale boje sie ze jak go uzyje w nim Jailbreak to nie bedzie dzial wogole:/

Dacie jakis oradnik do jailbraka 4g?

Prosze was ;) ;)

Dajcie takiego zeby nie mulil zabardzo fona:P

Opublikowano

Nie damy poradnika do jailbreaka bo to jest nielegalne.

Zdecydowales sie na ip4 fajnie.

Temat do zamkniecia.

RAsfepN.png
Opublikowano

Jakbym mial taki wybor jak ty miedzy iphonem 4 a ta shitowa nokia i jeszcze gorsza avila, to bez zastanowienia wybral bym iphona. Bawilem sie tym telefonem i totalna masakra, telefon zajebisty, wiec bierz go bez zastanowienia.

@Edit

po przeczytaniu wszystkich postow stwierdzam, ze autor tego tematu jest jakis uposledzony...takie pytania to dzieci zadaja, sry.

a co do tego:

Jeden kolega pisal na innym forumm ze jak wgral Jailbreak to mu telefon sie zepsul dal do serwisu i za friko mu na nowy dali:D

to mozliwe, bo iphony to czesta siadaja bez hakowania softu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jestem dzieckiem mam 13 lat a zadaje takie debilne pytanie poniewaz moj 1 telfon to byl k510i takze wiesz dlaczego sie pytam :]

Opublikowano

Tak jestem dzieckiem mam 13 lat a zadaje takie debilne pytanie poniewaz moj 1 telfon to byl k510i takze wiesz dlaczego sie pytam :]

no to niech ci rodzice kupia tego iphona 4g, troche kasy wydadza, ale bedziesz zadowolony ze hohoh.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...