Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone 4G 8Gb Czy Nokia 5530 Czy Samsung Avila S5230 ?:P

adej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co lepsze poniewaz uslyszalem rozne historie o telofonach z apple itp

Ale ktory wg was telefon jest najlepszy?

Typu ze sie nie psuje itp??

Wszystkie 3 sa dotykowe:]

Opublikowano

iPhone? Jak mozesz go porownywac do noki czy samsunga avili. Na rynku jak na razie jedyny lepszy telefon to Galaxy S i niedlugo Desire HD jak wyjdzie.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja mam nokie 5530 i jest super tyle ze nieporównywalna z Iphonem ;D

Bierz Iphone'a

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Iphone, za jego interfejs.

w 3G dodatkowo dochodzi wbudowany GPS i parę innych bajerów

w 3GS dochodzi możliwość wysyłania MMSów bez dodatkowego oprogramowanie [trolololo?], Bluetooth, i ulepszenie całości sprzętu [baterie etc]

Zaś 4G to najnowsza, najbardziej wypasiona wersja. Świetny wygląd. Świetna rozdzielczość ekranu [960 x 640] dalej ten sam boski interfejs, lepszy aprat i filmy w HD.

Jak masz hajs, bierz 4G i tyle.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Aha to tyle juz wiem a i jescze jedno pytanko czy sa do niego darmowe aplikacje gry itp??

Czy all platne ze strony apple?

i czy jest mozliwosc Przez fi-wi polecznie z routerem?:P

Opublikowano

Można go "unloknąć" co pozwala instalować co się chcę. Poszukaj o tym w internecie. Nie wiem jak z 4G, ale chyba istotniejszych zmian nie ma.

BTW, bez pakietu internetu się nie obejdzie. Znaczy, dasz rade, ale to są telefony internetowe.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Ale coś za coś. Nie wiem czy w appstore są jakieś darmowe aplikacje. Serio, bardziej dokładne i godne zaufania porady dostaniesz teraz na forum fanów iphone/apple. Tam Ci pomogą. Poszukaj na takich forach tematów.

http://simblog.pl/iphone-przed-i-po-jailbreaku-czy-warto-odblokowywac-iphonea

Tu małe podsumowanie [dość stare bo o 3G] z tym, że zarzut o zwolnieniu sprzętu jest wyssany imo z palca, bo i normalny telefon jak zawalimy softem to zacznie działać wolniej. To logiczne.

/EDIT

http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=8563854 tu wyczytałem, że wystarczy wgrać nowy soft/zresetować ustawienia fabryczne.

Sprawdź to na jakimś forum fanowskim. Tam będą wiedzieć. Nie jestem obeznany po prostu :).

Pozdrawiam.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Jest a lot of gierek na iphona za free w app store np. ttr 3 - pooglądaj sobie filmiki na youtube , jest pełno gierek i aplikacji na ten sprzęcik które naprawde satysfakcjonują :) iPhone to naprawde bardzo fajna rzecz

Polecam naprawde mój starszy ma , ja mam ipoda toucha i jest bdb

A za te 0.79 euro możesz mieć już zajebiaszcze gierki

Pozdrowienia z Siemienia

Opublikowano

Aha a to dzieki czyli ze jak np za te 70 centow kupie ta gre to mi ona z konta pobiera nie?:P

Aha i czy moge nromalnie wllozyc karte z orange jak mam odblokowane simlock?:P

Jeden kolega pisal na innym forumm ze jak wgral Jailbreak to mu telefon sie zepsul dal do serwisu i za friko mu na nowy dali:D

Opublikowano

Z tym serwisem to prawda ja miałem podobną sytuacje. A co do tych gierek to jeszcze powiem że nic z app store nie kupiłem a i tak mam z czego wybierać jak mi sie nudzi

Opublikowano

Sam mam iPhona i jest to mój 5?? Telefon.

Uważam że jest to jeden z lepszych "telefonów" z funkcją dzwonienia na rynku :) więc kupuj iP jeżeli masz taką propozycje

@ MrThomson Możesz polecić jakieś fajne appsy bo mi się już wszystkie które mam znudziły, moze być pw

@devil14 prawdopodobnie jest to chińska podróba iphona tak zwany tphone

lastfmred.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...