Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIPEK

pilarix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz 5 choc wczesniej sciagnelem to bo temat jeszcze nie byl na prive ;p kto ma konto na priv to niech zaklada 2 konto i niech nam wysyla linki z czitami bd wdzieczni =)

385293641.png

40930747fz9.png

Opublikowano

Kto ma dostęp do WR Private?

Nie wiem, czemu niektóre pijawy miałyby mieć dostęp do takich hacków.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

omg o co tobie chodzi,serio mowie czlowieku bez wyzwisk,gram na hacku caly dzien,i zbanowali mi 2 konta, Hack Detected costam zmiany w Memory,nie klamie,teraz np gram mam juz 4lvl i dalej nie ma bana,ale serio dostalem 2 bany,nie chcesz wierzyc to nie musisz,tylko bez wyzwisk pogielo cie ?

Opublikowano
lecz uwazajcie bo hack juz jest wykrywalny,zadko bo zadko,ale juz mi 2 konta zbanowali

chyba na innym cheats ;]

@EDIT

Mateq ze ty masz dostęp to za przeproszeniem nie jesteś bosem i każdy by chciał by zagrac na tym cheats wiec niewiem poco te zamieszanie udostepnijcie to wszystkim i nie bd problemów...........

385293641.png

40930747fz9.png

Opublikowano

NASTEPNYM RAZEM WSTAWIE SCREENA !! A BEDZIECIE MIELI ZONKA JAK WAM NAGLE WYSKOCZY HACK DETECTED CHANGING IN MEMORY CZY COS W TYM STYLU,NIE ROBIE WAS W CHUJA MOWIE TYLKO JAK JEST,na 10 godzin gry rowno od 6 rano dostalem 2 bany na 2 rozne konta,ciagle gralem na mapach Emblem,i chyba z 3 razy na Nerbil

Opublikowano

nie wiem ile ty masz lat ale pierdolisz jak byś chciał a nie mógł

ten hack jest 5 przez 10 ponieważ m134 dm nie zadaje. trochę szkoda.

i jeszcze jedno jeśli komuś to zbanowało konto a cheat jest udetected to nie nasza sprawa tylko twoja i nie musicie się tym chwalić.

76561197995014005.png

Opublikowano

działa xD

Nie czituję na Poland !

Legia to stara k...a, legia je...a jest.. Kolejorz rlz :D

Dobra przestaje spamować na forum :D

2ls8wso.jpg

Staram sie pisać poprawnie po polsku.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Ja sie nie chwale ze dostalem bana,tylko pisze ze jest taka mozliwosc z tym hackiem,moze ktos akurat mial juz 2 bany,jesli teraz dostanie kolejnego to po postaci,dlatego tu o tym pisze,zeby ktos nie myslal ze 100% undetected i nie ryzykowal na swojej glownej postaci,jak masz taka zryta banie ze tego nie rozumiesz to nie moja wina,a ze mi nie wierzycie ze 2x bana wylapalem to nie musicie,mowie ze jest zadko wykrywalny,ale jest,odpalcie sobie full opcje,pograjcie troche dluzej to zobaczycie.

Opublikowano

A jak właczyc menu tego hacka albo cos

Albo jakie klawisze do czego słuza moze ktos powiedziec ??

goore1.png

reymysteriophotographc1lt5.jpgRey Mysterio ;)

NIE CHEATUJE NA POLAND

Opublikowano
ten hack jest 5 przez 10 ponieważ m134 dm nie zadaje.

Sam to napisałeś więc po co pytasz?? -.-

Nie nie zadaje...

@goore1

del potem shift+w bron

ctrl+spacja superjump

ctrl+m medic

ctrl+l ammo

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Mi nie działa... ;/ A jakie bronie tam są w tym hacku ?>?

goore1.png

reymysteriophotographc1lt5.jpgRey Mysterio ;)

NIE CHEATUJE NA POLAND

Opublikowano

podczas gry naciskasz insert i otwiera sie menu hacka i wszystkie opcje wlaczasz uzywajac strzalek kierunkowych. sa dwie bronie, granaty przez sciany nie da rady zabic, a szkoda... tyle co do instukcji po wybtaniu broni obowiazkowo w+shift. insertem rowniez chowasz menu podczas gry... opcja BW jest anty kickiem jak sie nie myle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...