Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Pobierać Z Hotfile Zawsze Pełnym Łączem

yangster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat tymczasowo podwieszony do następnej soboty

Ostatnio modne na forum zrobiło się wrzucanie wszystkich hacków, botów itp. na Hotfile, co nie dziwi, z uwagi na to, że można na tym zarobić. Niestety powoduje to, że niektórzy mają problemy ze ściągnięciem tych plików ze względu na niską prędkość pobierania na Hotfile. Można temu zaradzić poprzez zainstalowanie wtyczki do Firefoxa o nazwie "DownThemAll". Dzięki niej zawsze pobieramy plik z maksymalną szybkością, jaką dysponuje nasze łącze. I tak np. ja mam Internet 2 Mb/s i plik o wadze 400 MB pobieram w około 30 minut.

Link do instalcji:

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/201/

Skanu nie daje, ponieważ to oficjalna strona Firefoxa.

Krótka instrukcja:

1. Kiedy mamy już zainstalowany dodatek, pobieramy normalnie plik, z taką różnicą, że zamiast od razu wziąć "zapisz plik" wybieramy opcję: "DownThemAll" i dopiero "zapisz plik"

pobieranie1.png

2. Następnie wybieramy "pobierz"

pobieranie2.png

3. Cieszymy się z dużej szybkości pobierania :D .

pobieranie3.png

Oczywiście wtyczka działa nie tylko na Hotfile, ale także na inne hostingi typu Rapidshare, Megaupload, Netload itp.

Jeśli to komuś pomogło, niech będzie tak miły i da plusa :) .

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem czy działa bo własnie przez ciebie anulowalo mi sie pobieranie z hotfile Metra xD bo dałem reset mozilli ale dobra tam... wołałbym coś na limity bo co z tego ze pobiore szybciej jak i tak 30min czekać musze na nastepny pliczek;/ ale na full prędkość szukałem czegoś no i mam zobacze za 30min

fs.png

Opublikowano

Ogólnie hotfile coś faili ostatnio, bo pobieram jednego parta z moją stałą prędkością czyli 1,5mb/s a tu po zakończeniu załączam drugi part - prędkość 150kb/s, mam premium i lipa. Na pewno przetestuję program.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

nie wiem czy działa bo własnie przez ciebie anulowalo mi sie pobieranie z hotfile Metra xD bo dałem reset mozilli ale dobra tam... wołałbym coś na limity bo co z tego ze pobiore szybciej jak i tak 30min czekać musze na nastepny pliczek;/ ale na full prędkość szukałem czegoś no i mam zobacze za 30min

Działa na 100%, bo ja tak pobieram wszystko od kilku miesięcy i zawsze mam prędkość pobierania około 200 Mb/s (Czasami nawet 250-260). A co do limitów, może to pomoże:

http://www.mpcforum.pl/topic/94267-omijanie-limitow-na-hotfile/

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Działa na 100%, bo ja tak pobieram wszystko od kilku miesięcy i zawsze mam prędkość pobierania około 200 Mb/s (Czasami nawet 250-260). A co do limitów, może to pomoże:

http://www.mpcforum.pl/topic/94267-omijanie-limitow-na-hotfile/

za 8minut zobacze ale wątpie aby to działało bo piszę że już nie działa ale + jest :)

@nie działa na limit...

na predkość działa :) ale to znałem już

@down nie spamuj tylko na odpowiedz czekaj :D

fs.png

Opublikowano

Programik jest spoczko + dla ciebie :P

Ale jest jedno ale w moim przypadku... Jak ssało z zabójczą prędkością 5-10 kB/s to tak ciągnie (powinno około 700kB/s) <_<

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

zawsze mam prędkość pobierania około 200 Mb/s (Czasami nawet 250-260).

Pozdro.

@top

Nie wierzę w takie programy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Sam nie wiem , co innego pobieranie z torrentów , jeżeli w tej chwili nie obciążasz internetu poprzez przęglądanie kart lub korzystanie z niego w pełni , plik jest pobierany z maksymalną prędkością dostosowaną do twoich ograniczeń oraz szybkości twego łącza na komputerze.

Opublikowano

@2UP też tak miałem :P po 1 serwery przeciążone a po brak 2 premium :)

Kupiłem na allegro i nawet jak są przeciążone leci ostro jak na 1 MB

19 listopada bd miał 6 MB ^^

Opublikowano

u mnie nadal 120kb/s- idzie ;/

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...