Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Tel. Dotykowy ?

kacperokek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Omnia II lub Wave, to bierz Omnie ;).

Na co mu gównomia II? Windows mobile ssie lol.

Galaxy S bierz, najlepszy telefon na swiecie jak na dzien obecny.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie ;] Mam kilku znajomych i się poprostu same z siebie 'kończą' zazwyczaj ekran po roku max i do wymiany.. A ekranik do IPhona nie jest taki tani

haha a to dobre...a kto ci w iphonie kaze placic za ekran? od czego masz serwis czlowieku...oddajesz telefon na gwarancji do serwisu i dostajesz w pelni sprawny telefonik, a jak nie to noweczke za free, wiec nie wiem o co caman, takie bajki to se mozesz opowiadac, bo ktos ci takich bzdur naopowiada a ty wierzysz jak glupi...

HTC / N97 / Iphone. ;( Reszta pseudo-dotykowych telefonów odpada, niestety, po zakupie będziesz mieć takie wrażenie. Miałem trzy m.in. KU990i oraz Samsunga Avilie obydwa gówna wciskowe, nie polecam.

Dołączona grafika

co do tych pseudo-dotykowych to sie zgadzam typu avilla bo roznica miedzy takim iphonem jest ogromna...ale obecnie jest juz sporo dobrych dotykowych, np. samsunga galaxy s itd.

Jeżeli Twoi znajomi wciskają Ci kity, to fajnie masz, bo mi nie. Byś chociaż wymyślił swój tekst, bo z tym 'podcieraniem' czytałam na poprzedniej stronie i większość tak uważa ze znajomych, że teraz żałują, bo mogli kupić Nokię, bądź Avillę, a się męczą z IPhonem. Typowo szpanerski telefon, niedopracowany i takie jest moje zdanie na ten temat, a ty odrazu nie musisz wjeżdżać, że moi znajomi to jacyś idioci, bo ich nie znasz, a uważasz się za najmądrzejszego.

loool wez ty sie w baniaka ostro jebnij...bo to co piszesz to sie w pale nie miesci..."czytałam na poprzedniej stronie i większość tak uważa ze znajomych, że teraz żałują, bo mogli kupić Nokię, bądź Avillę, a się męczą z IPhonem" co do nokii to ok, te dotykowe z gornej polki sa w porzadku, ale zeby wolec aville od iphona?! takich bzdur dawno nie widzialem, kolejny raz wierzysz w to co ktos w wmowil...widac nigdy nie mialas zadnego iphona nawet 2g, wiec o czym ty mozesz wiedziec...ta "super" avilla, ktora wola twoi znajomi to przy iphonie crap jakich malo...no szkoda slow.

@topic

na twoim miejscu bym bral iphona 4, cena jest wysoka, ale to co oferuje to masakra.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

galaxy s bije iphona 4 na glowe

-android

-duzo firmware

-flash

-wiekszy ekran

-jasniejszy ekran

-bateria trzyma kolo 5 dni

-szklo gorilla glass

-multi touch do 5 palcow jednoczesnie

-lepsze hardware

-brak problemow z antena

-tanszy

-klawiatura swype

-latwo grzebac w sofcie

-instalujemy aplikacje skad chcemy

-widgety

Mam jeszcze wymieniać :P?

RAsfepN.png
Opublikowano

Z baterią się nie zgodzę, chociaż jest tam potwór bateria, to nie powinna trzymać więcej niż 2 dni, jak każdy telefon z andkiem na pokładzie. Jak ma już kupować Wave czy N97, to za tą cene będzie miał Galaxy S i9000 (ok. 1300 zł). Nie opłacalne więc jest już kupowanie takich telefonów mimo ich możliwości.

Innym razem.

Opublikowano

Niestety wypisujesz takie głupoty, że uważam się za najmądrzejszego z twojej paczki.

Niestety nie jesteś w mojej paczce, więc się nie uważaj.

haha a to dobre...a kto ci w iphonie kaze placic za ekran? od czego masz serwis czlowieku...oddajesz telefon na gwarancji do serwisu i dostajesz w pelni sprawny telefonik, a jak nie to noweczke za free, wiec nie wiem o co caman, takie bajki to se mozesz opowiadac, bo ktos ci takich bzdur naopowiada a ty wierzysz jak glupi...

Tak, tak zaniósł na gwarancji to wiesz co mu powiedzieli, że z jego winy i za swoje musi wymieniać, zabulił tyle, że szkoda gadać i bajki to opowiadam mojej siostrze na dobranoc, a nie tu i w ogóle nie jestem ON, tylko ONA <_< Osobiście nie polecam, szkoda kasy na to, a w serwisie będziesz stałym klientem ^^.

@edit. To już lepiej jak kolega 2 posty wyżej pisze Galaxy S ...

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Tak, tak zaniósł na gwarancji to wiesz co mu powiedzieli, że z jego winy i za swoje musi wymieniać, zabulił tyle, że szkoda gadać i bajki to opowiadam mojej siostrze na dobranoc, a nie tu i w ogóle nie jestem ON, tylko ONA <_< Osobiście nie polecam, szkoda kasy na to, a w serwisie będziesz stałym klientem ^^.

@edit. To już lepiej jak kolega 2 posty wyżej pisze Galaxy S ...

no to nic dziwnego jak sam zepsul to niech buli...moj stary ma iphona i psul mu sie wiele razy (takie juz sa te telefony), ale oddawal do serwisu i dostawal w pelni sprawny telefonik...stalym klientem to nie bedziesz, na dodatek, ze serwis apple to jeden z najlepszych, wiec proponuje ci kupic sobie iphona, badz pouzywac go troche, a nie sugerowac sie tym co pisza twoi "znajomi" na innych stronach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nokia 5800 XM jest fajna :)

Lol.

Ok rozrysuje ci to.

|--->Galaxy S

|--->iPhone 4

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|__>nokia 5800XM

Widzisz gdzie jest nokia 5800XM a gdzie Galaxy S iP4?

RAsfepN.png
Opublikowano

Lg Tocco Lite

Telefonik zajebisty miałem go ponad rok ;D

Głośny w miarę jest

Kamera też dobra ; - )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Ehh, nie jest mu w głowie, tylko Galaxy i9000 (o tym mowa) został uznany za najlepszy telefon na świecie jak na chwilę obecną, lecz HTC szykuje Desire HD2, który ma być lepszy od i9000.

Innym razem.

Opublikowano

Ehh, nie jest mu w głowie, tylko Galaxy i9000 (o tym mowa) został uznany za najlepszy telefon na świecie jak na chwilę obecną, lecz HTC szykuje Desire HD2, który ma być lepszy od i9000.

Desire HD2 nie bedzie lepszy, mimo ze jest nowszy to jednak ma gorsze gpu, ogromne rozmiary(to nadal telefon czy juz moze laptop?), gorszy ekran.

@Bumbon

No tak to podaj pod jakim wzgledem iPhone 4 jest lepszy od Galaxy S? A moze jest lepszy dlatego ze to iPhone? Wez ogarnij sie czlowieku.

RAsfepN.png
Opublikowano

no to nic dziwnego jak sam zepsul to niech buli...moj stary ma iphona i psul mu sie wiele razy (takie juz sa te telefony), ale oddawal do serwisu i dostawal w pelni sprawny telefonik...stalym klientem to nie bedziesz, na dodatek, ze serwis apple to jeden z najlepszych, wiec proponuje ci kupic sobie iphona, badz pouzywac go troche, a nie sugerowac sie tym co pisza twoi "znajomi" na innych stronach.

Tylko, że nie zepsuł on, tylko zaczęło mu coś szwankować, jakieś czarne kreski się pojawiały z nikąd. Tymbardziej, że mu nie upadł czy coś w tym stylu by tak mogło się dziać, a markerem ich sobie nie narysował.

Teraz weź przeczytaj co ty napisałeś z 3 razy i zastanów się czy poparłeś w tym momencie swoją tezę.

Zacytuję jeszcze raz

moj stary ma iphona i psul mu sie wiele razy (takie juz sa te telefony), ale oddawal do serwisu i dostawal w pelni sprawny telefonik

A czy ja gdzieś napisałam, że sprawnego po naprawie nie otrzymał? Sam napisałeś, że oddawał wiele razy 'bo takie już są te telefony' , a mi gadasz, że znajomy dbać nie potrafi. Zanim coś napiszesz, weź to przemyśl ze 3 razy.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...