Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim Mam problem z Zalogowaniem sie otoz tak:

Mialem Problem z uruchomieniem metina gdy juz to naprawilem kolejna pszeszkoda otoz wybieram serwer wpisuje login i haslo i caly czas wyskakuje mi blad podczas logowania z serwerem lub nieprawidlowa nazwa uzytkownika lub haslo a haslo sprawdzaem i wpisywalem pomalu i wszystko jest dobrze to dlaczego nie chce mi sie zalogowac!!!??? Jezeli kots wie co sie stalo albo co mam zrobic prosze pisac.. Z gory thx wielkie thx :rolleyes:

Opublikowano

Mam 10 lat gram juz w metina jakis 1 rok moze wiecej nie wiem malo wazne ale nie wiec o co chodzi z tymi dopalaczami i nie wiem jak sie pathuje metina prosze o szczegoly jezeli ktos gra w metina na serwandesie s.16 to odwdziecze sie gdy tylko mi metin zacznie dzialac mam 75lvl woja body na Jinno i 70lvl woja body na Czerwonych dam po 50kk i spelnie wasze 3 zyczenia jakie bedziecie chcieli ale prosze o szybka pomoc

Opublikowano

Hmm... Albo Ci konto zchackowali możesz to sprawdzić na stronie głównej metina logując się na swoje konto jeśli będzie złe to znaczy że cię hackneli jeśli dobre to nie wiem o co chodzi możesz zdeinstalować meitna i usónąć wszystkie jego składniki a jak będzie ten sam problem to załóż nowe konto i zobacz czy problem będzie taki sam jak będzie taki sam to nic ci nie pomoge no chyba że coś się dowiem na ten temat ale licze że nie będzie problemu

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Opublikowano

Mam 10 lat gram juz w metina jakis 1 rok moze wiecej nie wiem malo wazne ale nie wiec o co chodzi z tymi dopalaczami i nie wiem jak sie pathuje metina prosze o szczegoly jezeli ktos gra w metina na serwandesie s.16 to odwdziecze sie gdy tylko mi metin zacznie dzialac mam 75lvl woja body na Jinno i 70lvl woja body na Czerwonych dam po 50kk i spelnie wasze 3 zyczenia jakie bedziecie chcieli ale prosze o szybka pomoc

Opublikowano

Szkoda bo patrzylem na strone i haslo jest dobre a z deinstalacja juz probowalem instalowalem kilka razy i to samo sprobuje z tym nowym kontem. A Moj kolega mowil ze mi zrobi jakies obejscie i ze bedzie chodzic

Opublikowano

Szkoda bo patrzylem na strone i haslo jest dobre a z deinstalacja juz probowalem instalowalem kilka razy i to samo sprobuje z tym nowym kontem. A Moj kolega mowil ze mi zrobi jakies obejscie i ze bedzie chodzic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...