Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi W Metin2 Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam poradzić na lagi w Metin2 .pl ? Gdy wchodze na serw ch2 .. to jest ok bez problemu w mieście .. bez lagów a pełno ludzi : ) po 5 minutach ta sytyłacja zamienia sie w horror .. : ( .. są t akie lagi że że wszystkoo zcina i wite tylko .. jak bym robił screena .. i koniec po grze na ch2 : ( ... a co dopieo jak włończe bota uuu wtedy to już masakra ... a chcałbym w bocie przynajmnie 2 EM ustawić .. tylko że jendego nawet nie moge pls help : ( !!! System microsoft windows home edition (orginalny) Intel® Pentium® D CPU 2.80 GHz 2.81 GHz 1 GM Ram a szybkość neta nie wiem prawdopodobnie 240mb/s tak mi sciąga .. w TOYA !!!! Licze na odpowiedzi : )

Opublikowano

moze masz wlaczone jakies procesy co bardzo duzo biora? wejdz w menadzer zadan i procesy i powylaczaj niepotrzebne, i napisz czy bedzie lepiej ;]

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Mam wszystkie Programy powyłańczane więc jak wchodze tam to mam kilka plików i one są potrzebne bo to np schvots itp .. tego nie moge zamknąć zresztą to mało pobiera ... a tak to all wyłończone jest ;/ na kompie wirusów nie mam .. bo skanowałem wczoraj .

Opublikowano

Może masz dużo programów włączonych. Ściągasz jakieś filmy w czasie gry ? Obojętnie co i Ci dla tego tak muli . Też miałem dużo lagów na ch2 i dalej mam , ale nie takie jak kiedyś. Może też masz wirusy jakieś na kompie , wszystko jest możliwe. Na Twoim miejscu... zrób tak jak radzi kolega , zamknij zbędne programy , procesy itd.

Jak to Ci nie pomoże to nie wiem , zrobił bym formata , i na czyściutkim kompie o wiele lepiej się gra. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...