Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Nie Co O Grze

n00BoShY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrana kolorystyka, szczegółowy opis, screeny też dosyć.

Ocena końcowa 4,7 na 5.

Pozdrawiam.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Super zrobione! Łap + ;)

Fajnie lap +

Dobrana kolorystyka, szczegółowy opis, screeny też dosyć.

Ocena końcowa 4,7 na 5.

Pozdrawiam.

Nie umiecie czytać, że to skopiowane? Przeczytaliście chociaż to? Czy nabiliście sobie po prostu posta? -.-

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Zwroccie uwage na nazwe pod mini mapka,screeny chyba z poczatku gry calkiem ;d

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Fajny poradnik dla początkujących, zielonych xD Za chęci + :) Ładny poradnik, tylko zmniejsz zdjęcia, bo razi w oczy :D

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Kurcze widać do tematu dostali się nie potrzebni ludzie..... piszą ,że skopiowane....jest jeden taki "hardcore" co mi podał link czyli Smolar97. Oczywiście nie ma on racji nie jest to skopiowane z tamtąd lecz i innej strony ale jest takie same... jeśli będziecie chcieli to moge tam powstawiać własne ,lepsze sposoby:D...ale to są dla początkujących więd nie powinienem nich w to wktęcać xD

Są też takie osoby , które obrażają a swoje dowody mają w "kiblu" bo ja nie napisałem że to skopiowane . Tylko te sposoby na zarabianie. I tylko to Zdięcia Są z Google oczywiście nie będe im szukał (czerwonego)smoka :P a warto go było pokazać , albo inne ciekawe screeny.

No nic mam nadzieje że już nie będzie tu takich osób jak oni.

@Emottek Chodzi mi o ten opis miast . Myśle żę jest to nie potrzebne ponieważ w opisie gry mają "zieloni" wystarczającao dużo

aczkolwiek nie to jest najważniejszym powodem. Najważniejszym powodem jest to że nie moge grafik dawać a same opisy już wg odpadają.

Pozdrawiam

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Opublikowano

Kurcze widać do tematu dostali się nie potrzebni ludzie..... piszą ,że skopiowane....jest jeden taki "hardcore" co mi podał link czyli Smolar97. Oczywiście nie ma on racji nie jest to skopiowane z tamtąd lecz i innej strony ale jest takie same... jeśli będziecie chcieli to moge tam powstawiać własne ,lepsze sposoby:D...ale to są dla początkujących więd nie powinienem nich w to wktęcać xD

Są też takie osoby , które obrażają a swoje dowody mają w "kiblu" bo ja nie napisałem że to skopiowane . Tylko te sposoby na zarabianie. I tylko to Zdięcia Są z Google oczywiście nie będe im szukał (czerwonego)smoka :P a warto go było pokazać , albo inne ciekawe screeny.

No nic mam nadzieje że już nie będzie tu takich osób jak oni.

@Emottek Chodzi mi o ten opis miast . Myśle żę jest to nie potrzebne ponieważ w opisie gry mają "zieloni" wystarczającao dużo

aczkolwiek nie to jest najważniejszym powodem. Najważniejszym powodem jest to że nie moge grafik dawać a same opisy już wg odpadają.

Pozdrawiam

Ahaha, leże człowieku. Powiedz mi co to za różnica z której strony skopiowane, jak jest to żywcem skopiowane i nawet nie napisałeś źródeł?

Skąd takie dzieci w internecie...

Opublikowano

@krolik1908 nie ważne z kąd masz racje...Ale człowieku ogarnij się troszeczke i nie pisz takich bezsensownych postów masz coś do tego mów co i już, a nie obrażasz zasłaniając się twoją fantazją

odświeżam

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

Opublikowano

@krolik1908 nie ważne z kąd masz racje...Ale człowieku ogarnij się troszeczke i nie pisz takich bezsensownych postów masz coś do tego mów co i już, a nie obrażasz zasłaniając się twoją fantazją

odświeżam

Bezsensownych? LOL

Napisałem że to kopiuj wklej z dowodami i słusznie cię wyśmiałem.

Jeszcze masz czelność odświeżać temat? Zero twojej pracy...

Opublikowano

Bezsensownych? LOL

Napisałem że to kopiuj wklej z dowodami i słusznie cię wyśmiałem.

Jeszcze masz czelność odświeżać temat? Zero twojej pracy...

Człowieku powiedzmy że skopiowałem te sposoby zarabiania...a co z resztą czepiasz się szczegółów te sposoby to 1/5 całości popatrz na SS troche się chyba napracowałem a ty piszesz nadal swoje bezsensowne posty.

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

Opublikowano

No no no niezły poradnik. Daje ci + za wysiłek ( ile go pisałeś?). Być może wykorzystam któryś ze sposobów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

około 4h pisałem jak by co

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

Opublikowano

Żeby nie było to wam coś powiem te sposoby zarabiania są skopiowane... no ale ten opisik to sam napisałem... wideo i screeny nie moje...bronie z wiki.metin2....jak uważacie że to takie proste to się mylicie

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

Opublikowano

Zamiast pisać durne posty weźcie coś sami napiszcie.

Poradnik zajebiście opisany, nie jednemu newbie się przyda.

Zostawiam plus .

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...