Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Problem)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak nie moge sie polaczyc na serwer kronos (s23) i endurion (s21) (wyskakuje blad polaczenia sie z serwerem) wiec napisalem do supportu no i ok szybka odpowiedz w 5 minut :

Odpowiedź od: Evlar 2010-10-15 21:45:08

Witaj ...,

Metin2 laczy sie z internetem na 2 sposoby. Pierwszym jest aplikacja aktualizujaca (metin2.exe), drugim sam klient gry (metin2.bin). Aktualizator korzysta z portu 80 i jednego z kilku serwerow aktualizacji. Klient gry posiada osobne pary serwer + port dla kazdego kanalu (CH) w grze. Lista ponizej:

metin2.exe (aktualizacja gry)

IP : Remote Port(port zdalny) : Local Port(port lokalny)

212.227.76.142 : 80 : 53432

212.227.76.173 : 80 : 63785

metin2.bin (gra)

S1:

83.141.21.110 : 32000: 1000

83.141.21.114 : 22000: 1000

83.141.21.115 : 22000: 1000

83.141.21.111 : 32000: 1000

Z poważaniem,

Evlar

Mistrz Gry,

serwer: Endurion

(Support serwery: Monastyr, Obsydian, Eteor, Candia)

I CO JA MAM Z TYM ZROBIC JAK TE IP PODMIENIC HELP !

Opublikowano

Niee.. wiem bo kolega mi mowil ze on mial to samo i gdzies w plikach metina kumpel mu popodmienial ip i jest teraz wszystko dobrze a ja niewiem w jakich plikach to podmieniac bo te ip na darmo od supportu nie dostalem chyba co ?.... LOGIKA UMYSLOWA ;]

Opublikowano

LUDZIE PATCHOWALEM TO WIELE RAZY I OD NOWA I SYSTEM PRZINSTALOWALEM PRZECZYTAJCIE CO TAM JEST NAPISANE ... KUMPEL MIAL TAK SAMO TYLKO ZE DRUGI KUMPEL MU GDZIES IP POZMIENIAL I MA GITARA I CHODZI MI OTO GDZIE TE IP ZMIENIC POMOCY LUDZIE...... CO MAM ZROBIC Z TYM IP NAPISALEM DO SUPPORTU O SZCEGOLOWE WYJASNIENIE TO TEZ TERAZ NIC NIE PISZE! POMOCY

@refresh

Opublikowano

Nikt tak nie ma znas nie wiem reinstal metka. usówasz wszystkie składniki ale wszystki z kompa i ściągasz ponownie powinno pomuc

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...