Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny Problem xDD

Danioloooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze waz jak najszybciej o odpowiedź więc tak zarejestrowałem się na tym forum (wszystko po ang.) i pottem kilka godzin mineło i chcialem se sciągnońć coś z tego forum a tu pisze że niemam uprawnień patrze na emajl (mam na onet.pl) i niema kodu aktywacyjnego a tam pisało że trzeba sie zgłosic po ten kod czy cos

napisalem pare wiadomości do suportu problemy z rejestracjom i od wczoraj czekam i nic mi na emajl niepszyszło

moze bendzie lepiej jak np; poczte zrobie na gmail ? albo oni mają takie wolne ruchy

a i jeszcze chodzi mi o konto na www.mpcforum.net

GunZ The Duel Pro

Lvl. 62+

Nick. Wojtex (przezywają Premium noob)

Strona z hackami do GunZ The Duel Niechesz niewchodz http://belle.art.pl/sobol/index.html

Opublikowano
prosze waz jak najszybciej o odpowiedź więc tak zarejestrowałem się na tym forum (wszystko po ang.) i pottem kilka godzin mineło i chcialem se sciągnońć coś z tego forum a tu pisze że niemam uprawnień patrze na emajl (mam na onet.pl) i niema kodu aktywacyjnego a tam pisało że trzeba sie zgłosic po ten kod czy cos

napisalem pare wiadomości do suportu problemy z rejestracjom i od wczoraj czekam i nic mi na emajl niepszyszło

moze bendzie lepiej jak np; poczte zrobie na gmail ? albo oni mają takie wolne ruchy

a i jeszcze chodzi mi o konto na www.mpcforum.net

najpierw sie naucz pisac potem pisz do supportu -.-

za te pare wiadomosci moga cie za spam zbanowac ^^

i nie mpcforum net tylko: http://www.mpcforum.com/

i zrob maila na gmailu, jest najlepszy

mini slownik:

waz -> waS

sciągnońć -> ściągnĄĆ

emajl ->email

rejestracjom ->rejestrac

niepszyszło ->nie pRZyszło

bendzie -> bĘdzie