Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Przejść Zombie Moda?

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[TuT] Jak łatwo przejść Zombie Mode?

1. Szukamy hacka.

Należy jednak pamiętać by miał on co najmniej wbudowaną funkcję vJump.

Mile widziany również speed, teleport, scope, crosshair i oczywiście 5 Slot.

Na dzień dzisiejszy polecam ten:

Xkarraka Hacks Download (Detected) :

http://www.speedyshare.com/files/24700985/xkaraKa_Updated_after_ZOmbi_mod.rar

Xkarraka Hacks Skan (Detected):

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=edafc2f17bdcd4324a5bb471836b78e42b4efcb07bb3274a2c20c716156eca3a-1287120273

Ten już wykrywalny ale polecam inne hacki Xkarraka.

UWAGA!!

SuperJump to nie to samo co vJump!!

2. Rozpoczynamy grę.

Wchodzimy na serwer Zombie i zakładamy pokój. Włączamy opcję 5 slotu jeśli nie mamy premki i zakładamy na niego broń.

Moje eq bez premki wygląda tak:

1 Slot - Pięści

2 Slot - Colt

3 Slot - MP5

4 Slot - Medic Kit 2

5 Slot - Bizon

Jak widać jest całkowicie darmowe bo Bizona mamy za promocoda.

Odrazu mówię, że lepszy jest COLT od zwykłego GLOCKA.

3. Włączamy vJump

No i co się okazuje? A to że, dzięki tej opcji nie tylko unosimy się w powietrzu i biegamy nad ziemią będąc nietykalnym dla pierwszych zombie.

Z późniejszymi jest już różnie i mogą czasami trafić więc leczymy się Medic Kitem... a także blokujemy zombie w określonych strefach za,

które nie mogą one wyjść! Pozostaje więc znaleźć tylko dobre spoty i nikt nawet nas nie trafi.

By zejść na ziemię mając włączonego vJumpa wciskamy C! By wrócić na górę wciskamy spację!

Nie wyłączajcie vJumpa bo wtedy jak macie pecha to się nie będą chciały te stare blokować.

respawnympc.png

Cyferki oznaczają miejsca w których, respią się zombie.

Żółte prostokąty miejsca w których, zombie będą się blokować.

Na początku każdego Wave idziemy w miejsce gdzie na ja stoję na mapce.

Stoimy tam na vJumpie o wartości 1. Mamy stamtąd widok na respawn numer 1 i jak się nam nudzi możemy z colta ciągnąć

tam będących zombie po headach.

Czasami zrespi nam się tam jakiś potworek i wleci tam idąc po rurze z respawnu numer 6.

Na początku są to niegroźne zombiaki nie mogące nas tknąć i będące pojedyńczymi przypadkami.

Jednak jeśli tam spadnie lover to będzie nieciekawie. Dlatego zwracajcie na to uwagę.

4. Zabijamy zombie

No i zabijamy zombiaków. Tyle, że nie robimy tego za pomocą broni, a jedynie pięści.

Może się to wydawać wam szalone ale, takie nie jest. Zombie będą poblokowane więc do nas nie podbiegną.

Nie uderzą nas też z miejsca w którym, stoją gdyż nie musimy ich dotykać rękami by zabić : D

Głupie ale prawdziwe ^^

Amunicję zostawiamy na bossów, i loverów czyli wybuchające dziewczynki zombie : )

Warto ją oszczędzać ponieważ, nie doładujemy jej za pomocą stojaka.

Taka jest wada używania vJumpa. Stojaki z apteczkami działają normalnie.

5. Gratulacje! Właśnie ukończyłeś Zombie Mode!

OBJAŚNIENIE PRZYDATNYCH FUNKCJI:

vJump - blokowanie potworów w strefach i unoszenie się tuż nad ziemią

Speed - szybsze przemieszczanie się po mapce

Scope - szybsze zabijanie bossów. Po headach więcej życia tracą bo są w WR HitBox'y.

Teleport - zapisujemy bezpieczne miejsce np. koło respawnu 1 i teleportujemy się w razie zagrożenia.

5 Slot - wiadomo wsadzimy jakąś broń co da nam ogólnie więcej amunicji.

Crosshair - wyświetlamy crossa i walimy po klatach pięściami : )

Alternatywna metoda by The Darcnes

http://www.mpcforum.pl/topic/222859-tutzoombie-mod-dla-czitera/

Promocode na bizona by Korciok

http://www.mpcforum.pl/topic/222802-kod/

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Gow... byle lama robiąca filmik na yt nas może wsypać.

Jak chcemy ten mod przejść to musimy zebrać się w 4urke i zrobić priv room.

O nazwie MPC i haśle: mpc tak jak to robi się Combar Arms na zombi modzie tam jak w osmiu na tele kill w stratosferze tłukliśmy zombi to były zarobki.

Więc trzeba założyć specjalny temat gdzie podamy serwer hasło nr room i o której godzinie.

Ps. Daje +

r8a4g8.jpg

Opublikowano

No bo oto mi zwłaszcza chodzi jeśli chodzi o chitowanie wspólne to na CA nikt nie dostał za to bana a już parę miesięcy grają/chitują wspólnie.

Ale najważniejsze jest ,że można zebrać kulturalnych ludzi i pro i przejść wspólnymi siłami bez noobków i nie polaków.

A czemu byś nie brał udziału przecież to żadne ryzyko ani problem daje się normalną godzinę np. 20:00 zbiórka ruszamy o 20:05 i zwykle się ludzi za dużo wpycha z mpc na jednego rooma.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Ale do rozmowy o pokoju dla userów MPC załóżcie proszę osobny temat, bo w tym to jest niestety SPAM : (

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jak dla mnie sposób Darcnesa jest lepszy, przecież za zabijanie trafieniem w głowę dostaje się 2x punktów więc nie opłaca się z pięści walić, a jak ci ammo brakuje to idziesz do ammo boxa przecież istnieje coś takiego jak opcja Fast Ammo.

Opublikowano

Ale jak przyjdzie lover, grubas z belką czy boss to nie jest on już przydatny i trzeba uciekać.

Moim sposobem każdy przejdzie Zombie Mode bez najmniejszych problemów.

Tutaj też można walić po headach. Po to jest właśnie scope. Stoisz sobie na vJumpie na środku mapki i ściągasz wszystko po headach.

Tak też można przecież. A przy wyższych falach niestety jak grasz w pojedynkę nie da rady dojść do stojaka z ammo i nabić całe bo zaraz ci cała fala przybiegnie.

Co innego jak masz premkę i dobrze wyposażonego Heavy. Wtedy idziesz do stojaka z ammo mając jednak wyciągnięte RPG.

Wyłączasz vJumpa i potworki się odblokowują. Jak idzie cały spot na ciebie to tylko z RPG strzelasz i wszystko ginie.

A jak dalej idą to zdążysz przeładować albo wyciągasz PZF.

I co najważniejsze można przejść Zombie Moda w rekordowo krótkim czasie. Mój best to 45 minut na wszystkie fale.

Bo się potworki blokują na spotach i zamiast rozwalać je kolejno to najpierw zabijasz te poblokowane na środku bo jest ich mało, a jak się kończą respić to tylko granat na spoty 1, 2 i ginie tam po 50 - 100 potworków czasami.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

czemu mi ten haks up nie działa?? odpalam tego hacka włączam wr, ładuje się hack shield i powinno mi sie juz wr załączyć a tu nic ;/ jak normalnie włączam to wszystko ok jest

snikersproject1.png
Opublikowano

bo ten hack nie działa ale poszukajcie jest juz dzialajaca xkarraka

@topic mi sie za bardzo nie przyda bo znam sie na opcjach w hackach ale dla new przyda sie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja polecam mój sposób!!!41540384.th.jpgzombiecz.th.jpg

Ten sposub przydaje się do 6 rundy później wybuchające zombie cie zabijają

Opublikowano

To musisz wejść w ścianę

beztytuuhli.th.jpg

tak jak jak up tylko ze jeszcze troche cofasz sie do tyłu. Tak żeby ściany nie było widać

beztytuufix.th.jpg

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...