Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak,nie jestem Nobem ale muszę się dowiedzieć dostałem bana .. za haki ;d na zawsze.. a na forum pisało że za to jest na 1 miesiąc ale dobra kit z tym do sprawy.!Da Się jakoś . odblokować konto mam neta z neo ;d ip mam zmienne jak się da to pisać + będą pzdr ;d

Opublikowano

Chyba tylko do GM'a napisać że hacka nie miałeś i jakoś przebłagać go by od banował. Ja innych sposobów które przynajmniej mi pomogły gdy dostałem bana nie znam .... <_< :angry:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolega up ma racje oni są tak frajerscy....Sam dostałem bana .Próbowałem a on mi na e-maila przesłał kontrakt(regulamin) i powiedział że mam sobie przeczytać cały i do niego napisać. Powiedziałem a chu*j i od tamtej pory nie gram w 4story.

ban_pl_46860_145330.gif
Opublikowano

Zawsze można grać na privie, gdzie nikt Cie nie zbanuje, no chyba że naprawdę porządnie coś tam rozbroisz. ;)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Zawsze można grać na privie, gdzie nikt Cie nie zbanuje, no chyba że naprawdę porządnie coś tam rozbroisz. ;)

nikt nie zbanuje???to dlaczego moja gildia prawie cała jest zbanowana???

a co do tematu to naucz się czytać.W regulaminie jest napisane:

Niedozwolone oprogramowanie

Manipulowanie klientem gry w jakikolwiek sposób jest zabronione. Dotyczy to przede wszystkim wszelakiego rodzaju speedhacków, damage hacków, design hacków i tym podobnych.

Kara za pierwszym razem: Blokada konta na 1 miesiąc. ( tego typu blokadę stosuje się tylko wówczas gdy dany program nie jest szkodliwy dla innych graczy, używanie jest jednorazowe lub o znikomym stopniu )

Kara za drugim razem: Stała blokada konta oraz blokowanie WSZYSTKICH kont użytkownika.

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

nikt nie zbanuje???to dlaczego moja gildia prawie cała jest zbanowana???

a co do tematu to naucz się czytać.W regulaminie jest napisane:

Niedozwolone oprogramowanie

Manipulowanie klientem gry w jakikolwiek sposób jest zabronione. Dotyczy to przede wszystkim wszelakiego rodzaju speedhacków, damage hacków, design hacków i tym podobnych.

Kara za pierwszym razem: Blokada konta na 1 miesiąc. ( tego typu blokadę stosuje się tylko wówczas gdy dany program nie jest szkodliwy dla innych graczy, używanie jest jednorazowe lub o znikomym stopniu )

Kara za drugim razem: Stała blokada konta oraz blokowanie WSZYSTKICH kont użytkownika.

No to musieli mieć mega nie szczeście bo na całą gre serwera EG przypada 2 GM'ów i 1 administrator który i tak nie zajmuje się teraz grą bo nie ma czasu.

kwoh2cmd.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zawsze można grać na privie, gdzie nikt Cie nie zbanuje, no chyba że naprawdę porządnie coś tam rozbroisz

Na niewielkiej ilości serwerów prywatnych również pojawiają się HS'y... a GM'owie pilnują O.S.T.R.O... Więc nie wiem czy się opłaca, chyba że znasz jakiś serwer gdzie można cheatować to wtedy tak

Opublikowano

Na EG nie ma HS oraz cheaty są dozwolone, ale do pewnego stopnia, bo zakazują kopiowania itemów, zresztą wszystko jest opisane w ich regulaminie na forum (sam nie wiedziałem że taki istnieje : P):

To jest ukryta treść, proszę

kwoh2cmd.png

Opublikowano

dobra Psycho zamknij ten temat bo ludzie będą spamowac tak jak ja teraz ;)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

To zamykam skoro wszystko wyjaśnione ;)

kwoh2cmd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...