Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help Pomocy Ważne !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tego że mam EASY Metin 2 ? skoro są takie lagi że nie moge włończyć nawet 2 botów help prosze o pomoc bardzo ważne daje ++++++ ALL PROGRAMY WYLOŃCZONE PLSSSS Prosze o SZYBKĄ ODPOWIEDZ

Opublikowano

Podaj Parametry Kompa System i szybkość neta

System microsoft windows home edition (orginalny) Intel® Pentium® D CPU 2.80 GHz 2.81 GHz 1 GM Ram a szybkość neta nie wiem prawdopodobnie 2,5 mb w TOYA

Opublikowano

2 miesiące temu w wakacje ... przinstalowywałem ... no nie wiem co sie dzieje .. a jak mam jedno konto i to be EM na ch2 jakimś w mieśście to tak 5 minut bez lagów ładnie świetnie poprsotu a potem lagi niezmierne .. czego to są powody >?

Opublikowano

Schowaj boty na pasek zadań . 75% lagów mniej. Ale z netem to nic , TOYA najgorsza firma. Po 3 dniach używania zrezygnowałem z nich. Przeskanuj komputer.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

co mi to da że jak zminimalizuje 75% mnie lagów skoro ja nie moge dojsc botami tam gdzie chcem isch ustawic i mam już takie lagi że nic nie widze

Rekrut
Opublikowano

schowaj na pasek, powyłanczaj wszystkie niepotrzebne programy jeśli bedzie trzeba to nawet Anty wira, nie powinno być lagów

ja mam neta 640 i spokojnie 3 włanczam...

Jeśli pomogłem daj + -a, jeśli nie daj - :D

Rekrut
Opublikowano

no to masz cos z kompem albo z netem ;/ najlepiej zrobic formata kiedyś tez miałem takie problemy tylko że mi sie nie lagowało a zacinało ;/

Jeśli pomogłem daj + -a, jeśli nie daj - -a

Rekrut
Opublikowano (edytowane)

Nie instaluje moda to bedzie ładnie chodziło ja tak zrobiłem i mi lata :)

Jeśli pomogłem daj + to nic nie kosztuje :D

temat do zamknięcia :)

Edytowane przez DHT
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...