Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Easymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Otóż korzystam z Easy Metin2. I tutaj mam problem, otóż pewnego dnia zostawiłem sobie na bocie sklepik, no ale zaczęło mnie logać, no to spaczowałem sobie metka żeby móc zostawić na kilka godzin sklepik. Potem jak chciałem włączyć bota co chwila mnie logało tak co jakieś 5 min. Odinstalowałem metka, spatchowałem i pojawił się błąd Log nie pamiętam jego całej treści ale było coś że nie mam grafiki 3D czy jakoś tak. No to spk biore dalej, wypakowuje bota włączam loguje się, chwile sobie pogram i wywala mnie z gry i jest okienko HackShield że znalazł hacka czy jakoś tak. Próbowałem już wszystkiego, od nowa instalować grę, od nowa rozpakowywać bota. Nic jak włączam bota cały czas jest to okienko HackShield. Próbowałem też instalować kamermoda ale nadal jest błąd. Na samym kamerze mnie nie loga.

Prosił bym was o pomoc. Od rana się z tym męczę :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszelkie pytania , prośby czy dyskusje związane z ExpBotem piszemy tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

Znajdziesz tam wiele odpowiedzi na swoje pytania. M.in restartowania postaci , wyrzucania do windows czy blokowania się em2.

W Spisie exp botów bot od PS19 jest sprawny i nie kicka aż tak bardzo.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...