Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Ekipa Mpc

Orwin

Servery  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Servery

• Monastyr
      10
    • Feniks
      9
    • Obsydian
      3
    • Twierdza
      5
    • Astral
      7
    • Grymuar
      1
    • Almanach
      4
    • Onyks
      5
    • Agronas
      4
    • Gromo
      3
    • Arkantes
      3
    • Monolit
      3
    • Exandros
      2
    • Kirian
      3
    • Eteor
      1
    • Serwandes
      4
    • Elares
      4
    • Phobos
      4
    • Deimos
      5
    • Brak
      37
  2. 2. Servery.

• Endurion
      6
    • Candia
      4
    • Orion
      8
    • Kronos
      8
    • Phantos
      6
    • Syriusz
      26
    • Brak
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc Jak w Temacie ;] Planujemy zacząć Grać na 1 Serverze ekipą z MPC ;]

Na czym to będzie polegało przedewszystkim zakładam ankiete ze wszystkimi serverami i wybieramy na którym serverze chcecie grać nie wiem które są On które Off więc Wymieniam wszystkie :)

druga sprawa postaram się załatwić nam Jakiegoś TS'a żeby nam się przyjemniej grało ;]

3 Sprawa o której i którego dnia by pasowało wszystkim spotkać się na Serverze TS'a i zrobić zebranie co do Wszystkiego ;)

NIestety musiałem na 2 pytania rozłożyć bo jest max 20 odpowiedzi a serverów jest 25 więc postanowiłem podzielić na 2 Etapy głosowania ;]

Czyli robimy teraz pierwszy etap głosowania i wybiore 5 serverów które mają największe poparcie w ilości głosów ;)

A więc zapraszam do Tematu i Czekam na wasze propozycje :)

"Brak" Oznacza to ze w danym pytaniu nie chcecie odpowiadać ;] czyli np wybieracie w pierwsyzm pytaniu s1 a w 2 macie wyboru servera ;] czyli zaznaczacie brak ;)

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

Ok w Ankiecie zaznacz żebym Miał wrazie czego Wynik Ankieta trwa 3 dni od razu mówię ;) i powiedz w jakich godzinach i którego dnia Ci Pasuje Się spotkać na TS'ie ?

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Opublikowano

Ja obstawiam gromo jinno i zeby nie bylo moge wam kaska sypnac w miare mozliwosci.Prosze nie pisac PW tylko u autoria sie umowic i jak bedzie team dopiero do mnie.

sygn.png

Opublikowano

A więc ja jestem za Kronosem > TOP 1 < ( drogi serwer, wysokie ceny i łatwo się wzbogacić ^^) jak go nie włączą do Poniedziałku to jestem za >> Syriuszem << ... > TOP 2 <

Mi pasuje w godzinach wieczornych spotkać się na TS albo VT ( Ventrillo )

Od pon. do niedzieli.

A oczywiście

Jinno

RMCF

Opublikowano

Ok :) za 3 dni jak będzie koniec ankiety to zrobie nowy temacik z dniami i godzinami Spotkania Mi Odpowiada Najbardziej Niedziela ok godziny 17-18 :) SkładajCie propozycje :)

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Opublikowano

Mi niedziela odpada właśnie w tych godzinach, co UP napisał, ewentualnie to już około godziny 19 - 20.

RMCF

Opublikowano

OK ;) Ja Się Mogę Dostosować do waszych godzin bo ja praktycznie funkcjonuje od godz 8:00 do 22-23 wiec u mnie nie ma problemu Chodzi mi o was ;) Jak kto może niech wysyła mi Godziny pasujące na PW żeby nie było zbędnego spamu ;)

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Opublikowano

Przypominam, że Kronos ( s23 ) ma BUGA / Errora i nie każdemu działa !! Niektóre osoby nie mogą się zalogować na Kronosa ! Więc jeśli ktoś podaje Kronosa, to też niech poda 2 serwer, na wszelki wypadek (rezerwowy)!!!Jeśli ADMINISTRACJA rozwiąże problem z Kronosem do niedzieli, to Kronos będzie liczony, a jak nie to NIE :)!!!

A i podawajcie jakie królestwo ! Czy

•  
  • Niebiescy ( Jinno )
  • Czerwoni ( Shinsoo )
  • Żółci ( Chunjo) )

RMCF

Opublikowano

Ja bym zagrał na endurion mam tam około 3postacie 15-31lvl kasy razem z 15kk bym mogl dac kazdemu po 500k na start a jak wygra co innego to jestem za SYRIUSZEM !! :P

P.S Prosze o upload najnowszego easymetin2 ponieważ nie mam praw zeby co kolwiek instalowac z internetu tylko moge sciagac pliki .zip .rar ( czyli pliki ktore znajduja sie w folderze Easymetin2) Błagam : P odwiedziecze sie 5kk na Feniksie : )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...