Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zycie W Kosmosie

Netrodal

Zycie w kosmosie  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzysz ze istnieje zycie poza nasza planeta

• Tak(uzasadnij)
      29
    • Nie(uzasadnij)
      2
    • Nie mam zdania
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty pastafarianizie jeden no !!

Życie istnieje napewno wkoncu galatyka jest tak wielka że jeszcze niewiadomo co ona kryje i wogule to odkryli planete wiec ;p Życie napewno istnieje .

30364378.png

Opublikowano

Jakby odkryli życie pozaziemskie to kościół katolicki i na pewno wiele innych religii po prostu upadłyby bo wartości które przekazywali przez tak długi czas straciły by sens i wiarygodność.

Mariuszw13.png
Opublikowano

@Up

To jest pewne, że jest.

Trzeba być na prawdę nie wiem kim, żeby nie wiedzieć. Ludzie nie wiedzą nawet co jest w naszym układzie, a co dopiero mówić o innych galaktykach, które są w kosmosie.

Po prostu nie przyjmuje sobie tego do rzeczy, że oprócz nas nikogo niema.

Istnieją różne organizmy, różne planety, zobaczcie ile gwiazd jest w kosmosie, a najbliższa to słońce. :) Na prawdę, aby mówić, że nic nie ma na świecie, oprócz nas to trzeba mieć konkretną wiedzę, człowiek i tak się nie dowie czy istnieje coś na innych planetach, może się dowie, ale nie w naszych czasach. Mnie już na pewno na świecie nie będzie. <_<

Opublikowano

Mi się wydaje, że życie jest prawie na każdej planecie. Tylko naukowców mamy durnych, bo twierdzą, że życie musi być podobne do tego na ziemi. Jedyny porządny naukowiec to Stephen Hawking i Michio Kaku - co prawda to są teoretycy, ale nie pierdzielą głupot jak reszta.

masz racje tych 2 naukowców są najlepsi ale wziełeś ich z discover channel !! :D

a co do tematu wszędziejest życie na każdej planecie ! Nawet go moze nie widac ale musi byc !

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...