Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zycie W Kosmosie

Netrodal

Zycie w kosmosie  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzysz ze istnieje zycie poza nasza planeta

• Tak(uzasadnij)
      29
    • Nie(uzasadnij)
      2
    • Nie mam zdania
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Jak wiecie duzo naukowcow probuje odkryc istnienie zycia po za ziemia

Chce wiedziec co o tym sadzicie i czy wierzycie czy jest zycie po za ziemia

Ja wierze ze jest bo jest tak duzo gwiazdozborow i galaktyk ze napewno to nie tylko dla nas;p

A jakie wy macie teorie

Udzielac sie:)

sstwc.jpg

Opublikowano

Gdzieś jest ;s

Tylko, żeby to odkryć potrzebaby zajebistego sprzętu oraz obserwacji przez kilka pokoleń a nie od tak.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

na 100% jest na każdej planecie mikroby niewiem czy to sie zalicza bo są martwe ;D

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

Mi się wydaje, że życie jest prawie na każdej planecie. Tylko naukowców mamy durnych, bo twierdzą, że życie musi być podobne do tego na ziemi. Jedyny porządny naukowiec to Stephen Hawking i Michio Kaku - co prawda to są teoretycy, ale nie pierdzielą głupot jak reszta.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

@up gratki 800 post :P

@top

We wszechświecie jest tyle planet w *** i jeszcze więcej więc na pewno jest tam duża szansa że jest tam życie.

p.s A oglądaliście kapitana bombe jak chcieli przeleciec przez granice kosmosu ? głowy im się w **** pozamieniały.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

UP: Dzięki. Taa to było dobre xD

Ale niektórzy mówią, że istnieje sporo wszechświatów. Jeden obok drugiego - tzn w wymiarze przestrzeni.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Coś pewnie żyje, jakieś bakterie, albo mikroby. I wszystko, ale zielone stworki z czułkami i fruwającym talerzem, bym sobie odpuściła. -.-

1321896841-U198706.png

Opublikowano

pewnie ze jest ale jak juz to tez sa tacy jak my czyli nie umioł odkryc nas a my ich a na marsie podobno znalezli malenkie formy zycia z przed 3-6 miliardow lat

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Istnieje...

-odkryli planetę podobną do naszej (ta sama temperatura -18 + 42) z wodą

-Gdy pierwszy raz człowiek wylądował na księżycu zostawił tam bakterie ziemskie, które żyją do dziś a to daje niesamowity + do tego by mogło rozwinąć się życie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja wam mogę dać 100% że coś istnieje w przestworzach, przecież nasz układ słoneczny, nie jest jedynym - jest ich miliony, równo dobrze prawdą może być też to, że w każdej galaktyce znajduje się planeta o takich warunkach klimatycznych jak nasza.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

mowili w TV ze jest jakas planeta podobna do ziemi najprawdopodobniej zeyja tam istoty jak my tylko o wiele bardziej rozwinieci (takjakby my w przyszloscixD) nazywa sie okolo niewiem czy dobrze Benq-xxxxxx (te x'y to jakies cyfry byly nie pamietam) jeszcze pokazywali ja na hyba TVP1 w wiadomosciach

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko to, jeżeli odkryją pozaziemską cywilizacje co na to kościół, skoro nie ma wzmianki o tym w Biblii, a jest ? ;>

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Kiedyś na Marsie znaleźli jakieś bakterie czy coś...

Ja mówię że nie ma..bo pewnie autorowi tematu chodzi o jakieś ufoludki :rolleyes:

To jest czysta fikcja człowieka

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Moim zdaniem jest życie. Zobaczcie nasz układ, ile planet nie jest zbadanych ? W kosmosie jest od groma planet, które wątpię , aby były kiedyś zbadane, prędzej będzie koniec świata.

Natomiast wierzę w to, że są inne organizmy żywe, na innych planetach, nie mówiąc o naszym układzie. Nie wierzę w to, że tylko ludzie są na całym wszechświecie. Prawda jest taka, że sami nie jesteśmy <_<

Opublikowano

Wydaje mi się, że istnieje. Nawet ostatnio odkryto planetę zdatną do zamieszkania przez ludzi, więc dla innych istot to nie powinno być problemem.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

na pewno jest ale jak mówicie o końcu świata to nie oznacza że inne cywilizacje zginą za parę miliardów lat słonce wchłonie ziemię i to nie oznacza końca świata bo pozostaną inne planety gdzie mogą żyć inne cywilizacje i nie martwcie się tym na pewno czegoś takiego nie dożyjemy my wasze dzieci i dzieci waszych dzieci itd.

Opublikowano

Przecież ostatnio znaleziono jakąś planetę na której mogło by istnieć życie, a nasza technologia jest gów** warta przy potędze czegoś NIESKOŃCZONEGO. Skoro jest coś tak ogromnego są innego wymiary przestrzenie czarne dziury itd... nawet nie potrafimy sobie tego wyobrazić. Skoro nie możemy tego objąć umysłem to jak kur** może ktoś temu przeczyć ?!

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

niema inncyh swiatow istnieje tylko jeden swiat ziemia tak jak mowi pastafarianizm

* Niewidzialny i niewykrywalny Latający Potwór Spaghetti stworzył świat, zaczynając od góry, drzew i karła. Wszystkie dowody na rzecz ewolucji zostały specjalnie podłożone przez niego.

* Potwór stworzył świat pod wpływem alkoholu.

* Ludzie wyewoluowali z piratów. Ludzie dzielą około 95% DNA z małpami, ale ponad 99.9% DNA z piratami[2].

* Globalne ocieplenie, huragany, trzęsienia ziemi i inne naturalne katastrofy są bezpośrednią konsekwencją spadku liczby piratów, począwszy od początków XIX wieku. Można to zobaczyć na wykresie obrazującym odwrotnie proporcjonalną korelację między liczbą piratów a temperaturą[3].

* Potwór kontynuuje kierowanie sprawami ludzkimi poprzez swą makaronową mackę.

* FSM ma wiele zalet, których nie mają inne religie – takich jak wulkan piwny i striptiz w niebie czy święto religijne w każdy piątek.

* Modlitwę kończy się słowem ramen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...