Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, otóż uczę się teraz html i jestem aktualnie przy tabelach i przepisałem ręcznie kod ze strony i moje logo przycina się do wymiarów odsyłaczy spisu treści, natomiast jak wkleję kod ze strony to wszystko jest ok. Jednak ja nie widzę różnic pomiędzy moim kodem, a kodem z tutorialu. Tylko proszę nie pisać czegoś w stylu "Jeśli ze strony jest dobrze to po prostu przekopiuj i wklej" ponieważ chcę dobrze wkuć czego nie mogę sobie pozwolić, aby na wyższym poziomie byle błąd mnie nie wytrącił z równowagi.

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam.

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Po prostu zapomniałeś o wyznaczniku

Powinno być tak

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

Skoro mam nie robić strony na tabelkach to jak mam umieścić np po lewej stronie menu a po prawej właściwą treść strony?

@2UP nie zrozumiałem. Wstaw poprawione i podkreśl w tym miejscu gdzie poprawiłeś.

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

no

taki znak Ci brakuje .......

Jakoś przegladarka musi rozpoznać co chcesz przekazać aby poprawnie wyświetliła :)

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

Skoro mam nie robić strony na tabelkach to jak mam umieścić np po lewej stronie menu a po prawej właściwą treść strony?

@2UP nie zrozumiałem. Wstaw poprawione i podkreśl w tym miejscu gdzie poprawiłeś.

<div style="float:left">

Menu

<ul>

<li>Strona główna</li>

<li>Podstrona</li>

<li>Kontakt</li>

</ul>

</div>

<div style="float:right">

Lorem ipsum...[...]

</div>

może nie tak dosłownie, ponieważ nie zaleca się wstawiać stylów inline, ale na tej zasadzie ;) google -> css . Bez cssa w dzisiejszych czasach nic konkretnego nie zrobisz ;)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• Dodaj nową pozycję...