Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ecsro

Blader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ EDIT

Chodzi o to że mam ściagnietego silka z ecsro.net ( 3party z rapida) i media pk2 nowy .

Wczesniej nie chodzil mi ECSRO z powodu sro_client.exe plik -> ktory byl blokowany przez mojego antywirusa (nie moge miec z wirusem ) wiec znlazlem rozwiazanie poszperalem i znalazlem na mpc forum link do sro_client ale nie jestem pewny czy do tej wersji :

http://www.speedyshare.com/244716335.html

Wersja powinna byc ta poniewaz post jest z sierpnia 2008 i sro_client wazy 8.94mb .

Po wklejeniu , zrobieniu wszystkieg wyskakuja mi same ??????????????????? ??????????????? ( 1 ramka z pytanikiem do wyboru ) przy wlaczaniu gry .

Wczesniej z sro_client v 1.091 waga : chyba 8.70mb ( plik zawierajacy wira) kiedy mialem go w ecsro z wylaczonym antywirem wchodzilo do gry a z wlaczonym blokowalo . Wczeniejszy problem polegal na tym ze nie moglem miec sro_client-a z wirusem ;/ wiec szukalem bez ale teraz wlasnie inny blad wyskakuje

Ma ktos moze plik sro_client v.1091 bez wirusa lub no-dc bez wirusa do ecsro ?

Opublikowano

Lol nie potrzeba do ecsro no dc... Po co ci to jest skoro po wpisaniu id i password dusisz enter i cie nie wywala z gry?

gaarayx3tn4.png
Opublikowano

Nie chodzi o to...

Wlasnie szukam sro_client bez wirusa poniewaz moj antywir blokuje go i nie moge miec wira na kompie wiec nie mam wogole sro_client zeby grac ;/

Opublikowano

kurde mi nie chodzi w ogóle... napisane jest online ale jak dusze na ecsro to mi pisze ze inspekcja i ze mam odwiedzić ecsro.net =/czekaj resne kompa

dupa nie działa =/

gaarayx3tn4.png
Admin Cienia
Opublikowano

Każdy anty wir wykrywa że to wirus, poprostu trzeba wyłączyć go na czas działania, lub dodać do akceptowanych plików.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...