Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baron Vs Swiety

ahmedxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie dowiedziec co jest lepsze dla sury BM co zadaje wieksze obrazenia magiczne po prostu co ma wiekszy atak magiczny MIECZ BARONA czy SWIETY MIECZ?? jest to dla mnie bardzo wazne Za odp beda + lub -

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Ostatnie pytanie bo wyczytalem ze z swietego robi sie Ksiezycowy a z Ksiezycowego robi sie niebianski miecz czyli on chyba jest Najlepszy ?? lepszy od swietego?? chodzi mi wylacznie o magiczny atak

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Moim zdaniem Świety : )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

co wy mowicie skoro ze swietego robi sie niebiana czy jakos tak to niebian bedzie mial najwieksze dmg wtedy magiczne i atak wiec 100% NIEBIAN

sorka za pismo jestem dyslektykiem :D

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

Wszystko zależy od serwera, na ahrimani np. dla bm najlepsze jest księżycowe, a święty ma mniejsze dmg jak syrek. Jak podasz na jakim to privku to ci panowie PRO powiedzą :D.

Opublikowano

Jak na servie ze świętego się robi coś jeszcze to to będzie jeszcze lepsze ;p zależy od serwera .

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

TO wszystko zależy jak jest ustawione na privie ale standardowo baron lepszy

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...