Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga ! Uwaga ! Uwaga

PanKtoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze ten temat aby uświadomić co się stało z światem Kronos, Candia itd...

Konfiguracja serwerów dnia 14.10.2010r . Po jej zakończeniu powstały takie problemy jak:

•  
  • Problem z trentem
  • Problem z pojawiającym się komunikancie, że serwer zamknięty
  • Bugami w DT

Team Metin 2 PL nic nie może poradzić na te problemy, ( oni tak twierdzą) i całą winę zrzucają na Niemców ! Że właśnie to Niemcy robią konfiguracje, usuwają bugi i problemy na PL...

Na forum metina2 PL jest tylko 1 informacja o tym/tych problemach : ( wypowiedź Gm'a )

Obecny problem z komunikatem o zamkniętym serwerze dotyczący tych s:

- Astral

- Kirian

- Candia

- Kronos

Nie mają nic wspólnego z tą solucją.

Problem jest zgłoszony - cierpliwości!!

A i w Temie Metin 2 PL są sami idioci, ****, ****,* **** zamiast zająć się problemami z serwami to, oni kasują tematy , posty na forum gdzie ludzie piszą o swoich problemach ! Nikt na forum Ci nie pomoże, że masz problem z połączeniem się z światem np. s23 bo za prare min jakiś GM Ci go zablokuje/usunie!

Z nie pewnych źródeł dowiedziałem się, żę tym którym piszę serwer jest zamknięty, to nie muszą się martwić o , cały EQ , yangi odzyskają wszystko w 100%.

Więc pozostaje nam tylko czekać, czekać, czekać ....

Jeśli ktoś wie, coś więcej ( kiedy będą odblokowane serwery, to niech piszę ! )

Jakiś mod może mi ściągnąć kilka % ostrzeżeń ?

RMCF

Opublikowano

ahahah beka ;D

Niedługo powiedzą ,że zostaną wszystkie zamknięte z powodu złego samopoczucia ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Dokładnie zgadzam się z 2x Up i z UP'em

Minie sporo czasu zanim to naprawią i chyba sporo osób zrezygnuje z gry na Kronosie itd ...

Psują tylko grę i zniechęcają gra na PL'u !

Polski Team Metina 2 = Rząd POLSKI ! Takie same nieudaczniki i klauny, **** , ******

UP thx za +

RMCF

Opublikowano

Właśnie zastanawiałem się o co z tym chodzi :)

I tak jakoś wyszło, że przypomniałem sobie o starym koncie.

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;D

Opublikowano

Metin 2 Team to zule poprostu

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Opublikowano

ja nie wiem, ale gram na obejsciu ( KRONOS ) , i przed chwila bez zadnych problemow sie zalogowalem... ;] inna sprawa ze kicka co chwile ;>

refy RMCF

Opublikowano

Ja nie mogę się zalogować na KRONOS s 23 prze:

•  
  • EM2
  • obejścia
  • czystego metina

Za każdym razem pisze mi, że serwer jest zamknięty - proszę wybrać inny.

Możliwe że, konto zakładałem 2 - 3 tyg temu, te starsze konta które maja z 6 - 12 miechów to już mogą, ale to są już tylko moje przypuszczenia.

RMCF

Opublikowano

Kurwa, gram na candii, dobytek w ch*j wielki, ponad 150 konto itp itd, pozabijam gejów ;x

EDIT:

Yyy mi działa xD Ale spoko. (fakt stare konto)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Kurwa, gram na candii, dobytek w ch*j wielki, ponad 150 konto itp itd, pozabijam gejów ;x

EDIT:

Yyy mi działa xD Ale spoko. (fakt stare konto)

Ale z ciebie blazen (zbieram -)

sygn.png

Opublikowano

CI co mają stare konta to mają FARTA :) niestety ja wszystkie stare konta porozdawałem, albo miałem po banowane ^^ A tak moje wszystkie all konta maja 1 - 2 tyg. :)

Musimy czekać ....

RMCF

Opublikowano

Sprawdze sobie czy moze przypadkowo odbanowali mi 69lvl mentala;)

Ale jezeli chodzi o zamkniete serwery po prostu GF sobie nie radzilo nie radzi i radzic sobie nie bedzie;p

sstwc.jpg

Opublikowano

Ale to idiotyczne, że nie zamknęli ich całkowicie, tylko ograniczyli dostęp dla nowo powstałych kont na " zamkniętych serwerach"

Mega idiotyczny pomysł !

edit

ściągnie ktoś mi te % ?? :)

RMCF

Opublikowano

Kiedy wy debile zrozumiecie , że GMowie,SGMowie i inni z teamu nie mają nic do powiedzenia w sprawie bugów itp. ? Za wszystko są odpowiedzialni PROGRAMIŚCI Z GF CZYLI POTOCZNIE "NIEMCY" ! ! !

Opublikowano

Kiedy wy debile zrozumiecie , że GMowie,SGMowie i inni z teamu nie mają nic do powiedzenia w sprawie bugów itp. ? Za wszystko są odpowiedzialni PROGRAMIŚCI Z GF CZYLI POTOCZNIE "NIEMCY" ! ! !

Jesteś GM? Może ktoś z twojej rodziny jest , albo twoja dziewczyna jest GM'ką :P ?? :)

Na jaki ch*j ich bronisz, POLSKI TEAM METINA 2 to są sami IDIOCI< zje*** ****** **** i lenie !

Jeba* Frajerów i administracje POLSKIEGO Metina !

RMCF

Opublikowano

Jesteś GM? Może ktoś z twojej rodziny jest , albo twoja dziewczyna jest GM'ką :P ?? :)

Na jaki ch*j ich bronisz, POLSKI TEAM METINA 2 to są sami IDIOCI< zje*** ****** **** i lenie !

Jeba* Frajerów i administracje POLSKIEGO Metina !

Nie bronie ich ale nie mogę patrzeć jak jakiś obsraniec oczernia innych bez powodu <_< Skoro ich krytykujesz to sam zostań GMem... No chyba , że masz za mało latek...

Opublikowano

2up

widać ze neo pl nic nie maja wspólnego z problemami serwów bo odpowiedzialni są za to Niemcy jak juz up napisal wiec tutaj nie pisz takich bzdur i ciekawe co ty bys zrobil jak bys byl na ich miejscu

Zbieram - :)

21495.png

youtube.png

ZAje. Filmik:P

u-banana.gif

banana2qs8.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...