Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Yt2Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dawno nie grałem wogule w metina, a tym bardziej na YT2. Stąd moje pytania.

- Czy naprawde tak radykalnie zmniejszyli exp?

- Pamiętam, że były tematy z opisem gdzie dropią różne potrzebne i wartościowe rzeczy, lecz nie moge znależć. Może ma ktoś zapisaną tą strone?

- Pobralem wlasnie 1 hit killera i dmg hacka i czy oplaca mi sie grac szamanka smok 89vl?

- Jak drogie są rzeczy?? Np. stal +9

- Jak szybko zarabiac kase na bryly (o ile jeszcze tak sie kupuje itemy)

- i czy warto grac jeszcze na yt2game.

- i czemu takie lagi? ;o

pozdro.

Bd plusy/minusy ;)

Mod popraw mój prefiks ;d Niechcący napisałem Pyrania zamiast Pytania xD

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

- Czy naprawde tak radykalnie zmniejszyli exp?

Nie . Exp jest znów 200% czyli taki jaki być powinien i jak był od początku ;) Levele lecą jak szalone :P

- Pamiętam, że były tematy z opisem gdzie dropią różne potrzebne i wartościowe rzeczy, lecz nie moge znależć. Może ma ktoś zapisaną tą strone?

Oto link do tematu

To jest ukryta treść, proszę

- Pobralem wlasnie 1 hit killera i dmg hacka i czy oplaca mi sie grac szamanka smok 89vl?

Szamanką na takim levelu jak najbardziej opłaca się grać ale nie radziłbym używać na takiej postaci hacków bo zbanują .

- Jak drogie są rzeczy?? Np. stal +9

Np.stal+9 do 30b a jak masz szczęście to za 15b opylą :P

- Jak szybko zarabiac kase na bryly (o ile jeszcze tak sie kupuje itemy)

Itemy nadal tak się kupuje . Ew. wymienia za jakiś inny przedmiot :D Jak szybko pytasz ? Użyj Yang Bot' a . Sprawdź czy na serwerze jest Yang Bug a potem ustaw konfigurację w Bocie . Jest pod komendą /bot na Kamer Modzie i tam ustawiasz ile przedmiotów kupuje , jak szybko i coś jeszcze tylko nie pamiętam co . Możesz jeszcze szybko uzbierać kase sprzedając wartościowe itemki ;) lub też ubijając moby.

- i czy warto grac jeszcze na yt2game.

Oczywiście , że warto . Ja gram i nie narzekam :P

- i czemu takie lagi? ;o

Lagi są , ponieważ znajdujemy się ( jako Polacy ) za daleko od ich serwera i stąd takie ilości lagów xD

Mam nadzieję , że moja odpowiedź jest wystarczająca na twoje pytania i otrzymam jakieś małe wynagrodzenie :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No postarales sie :) Wielki + albo i kilka i 5 :)

Jak nie warto na takiej szamance uzywac hackow to na kim warto? Jaki mniej-wiecej lvl i klasa?

Jak wczesniej gralem to nie mialem prawie wogule lagoww a jak wchodze na modzie to sie ruszyc nie moge ;d

P.S

To jest ukryta treść, proszę

pobralem to ale 1hit killer nie dziala;/ ma ktos innego? Tylko żeby był 1hit killer + DMG hack + z konia (i chyba broni) x3... Taki sam jakby xD

zbyt duża sygnatura.