Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dziś zaczęło mnie kickać z metka po kilku minutach gry. Dawniej używałem kamer moda i też mnie kickało więc zrobiłem obejście przez notatnik i wszystko było dobrze do dziś. Znowu mnie zaczęło wyrzucać.

Czy ktoś ma jakiś pomysł.

Bez obejścia też nie mogę grać bo torrenty nie załadowują mi się do końca i wyskakuje błąd.

Mogę grać też bez żadnego obejścia tylko blokują mnie te torrenty może ktoś wie co zrobić żeby torrenty załadowały się do końca i normalnie odpalił mi się metek??

Albo jakieś obejście żeby nie kickało?

Prosze o pomoc :)

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

czyli najprościej pobrać nowego metka albo tego spatchować od nowa wogóle instalacja i patch i sprawdzić czy w kamerze nie masz SH podniesionego bo przez nieświadomość potrafi być podniesiony ;)

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

Ja maiałem cos takiego:

Jak chciałem włączyć metka doszło do fazy ładowania i sie metek wylaczał wyskakiwal blad ??????????

A gdy wybieralem postać to jej nie bylo widać...

Ale zaczeło dzialac do dzis do 10 gdy była jakaś przerwa w metku teraz gdy wlaczam metina to albo mi sie wylacza zaraz na wybieraniu serwa albo na tym jak zaczynam sie ruszac postacią...

POMOCY JEŚLI ŁASKA !!!!

Pojawiam się i znikam taka rola Magika...

Opublikowano

pisaliście wcześniej żeby z torrentować ale chodzi o to że nie da się bo wyskakuje mi błąd. Ja mógłbym grać bez żadnych obejść tylko doradźcie mi jak mogę rozwiązać ten problem z torrentami... :unsure:

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...