Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Update.

kondi80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie zagrać już w zombie mode a tu dupa :mellow:

Nie ładuje mi się patch i nie pojawia się game start

Jest obrazek na którym jest 2 gości a pośrodku WarRock CHAPTER 2

Jak ktoś miał ten problem i wie co zrobić to niech napisze

będą + lub - wedle uznania :)

Opublikowano

Miałem tak, ale po jakiś 2 min zaczęło mi się ściągać Update.

Niestety nie wiem co jest tego przyczyną...

Może powinieneś zrobić tak jak ja, zostawić na jakiś czas i może zacznie się ściągać. :)

Jak coś wam to dało to liczę na +

da48555ad7f946c1832af003f75870fa.0.gif

Pomogłem.? W takim razie daj "+"/5

Opublikowano

mam ten sam problem ;/

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Moze mi ktos pomuc? po szkole chcialbym sobie juz na zombie usiasc i klapa ;( 30 minut juz sa ci dwaj goscie ... nic sie nie sciaga ;/ reinstall warrocka nic nie pomugl

Opublikowano

zrobcie tak : wylaczcie/odinstalujcie anty vira (polecam odinstalowanie) restart kompa i pozniej jak wlaczycie warrocka poczekajcie 1-2min i zacznie sie patch

Opublikowano

Wystarczy włączyć updater i zrobić sobie kawy.

Polecam.

Wszyscy się pchacie to mały transfer dlatego wam się nie updatuje bo ledwo się łączy.

Wystarczy włączyć updater i czekać na swoją kolej.

Opublikowano

OMFGGG niekiedy jest tak, ze po kliknieciu OK nic sie nie dziej ,a niekiedy tak, ze sie pojawi okno, po czym pojawi sie size 1/5 total 0MB i nic nie idzie i po 10 sec to znika i dalej nic przez wiecznosc ;/ ZALLL boze jedno zrobia drugie zesraja ;/ cale G1!

Opublikowano

OMFGGG niekiedy jest tak, ze po kliknieciu OK nic sie nie dziej ,a niekiedy tak, ze sie pojawi okno, po czym pojawi sie size 1/5 total 0MB i nic nie idzie i po 10 sec to znika i dalej nic przez wiecznosc ;/ ZALLL boze jedno zrobia drugie zesraja ;/ cale G1!

ale wyskakuje mi cos takiego: User already logged in

Opublikowano

hmm długo to się czeka na tego patcha zomibe ? bo mi wyskakiwali te 2 goście i pisało chapter 2 a teraz mam tego helikoptera i pisze get premium today

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Wystarczy włączyć updater i zrobić sobie kawy.

Polecam.

nie pije kawy

Wiesz, wydaje mi się, że chodziło mu po prostu żebyś się czymś zajął bo to może trochę potrwać...

Wszyscy się pchacie to mały transfer dlatego wam się nie updatuje bo ledwo się łączy.

Wystarczy włączyć updater i czekać na swoją kolej.

A co do tego to wydaje mi się, że masz rację. Wszyscy na raz chcą ściągać Update i wychodzi strasznie mały transfer albo w ogóle się nie łączy.

Opublikowano

carlos2

pewnie masz duże lagi

jak miałem jeszcze słabego kompa i nie mieściłem się w pingu yellow o.O to mi się tak pojawiało

więc ide na herbatkę :D

Opublikowano

Wiecie w ogóle co może być przyczyną że wam się nie patchuje?

Zły patch, pobierze odpowiedniego miałem to samo.. nie trzeba wyłączać antywirusów..

Wystarczy przenistalować WR na inny dysk i zpatchować.

Opublikowano

ZAL ;/ sciaglo mi sie 4/5 czyli wszystko oprucz tego zombie patcha i wywalilo po wlaczeniu dalej ci goscie i dupa znowu:9 zal

Opublikowano

Wiecie w ogóle co może być przyczyną że wam się nie patchuje?

Zły patch, pobierze odpowiedniego miałem to samo.. nie trzeba wyłączać antywirusów..

Wystarczy przenistalować WR na inny dysk i zpatchować.

Nie do końca... Na przykład ja i pewnie wielu innych graczy nic nie musiałem robić wystarczyło poczekać. :)

Opublikowano

Czekalem 30 minut i nic wiec mi tu nie pierdziel pan ;s niekeidy sie tylko pokaze ze jest 1/2 i 0MB alll i za chwilke znika i nie idzie

Czysty ZAL... jakby nie mogli dac od razu do sciagniecia patcha... boze co za imbecyle ;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...