Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Vip Hack

mivosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Znalazłem darmowego hacka!!!

Nie mój ale sprawdzony przeze mnie. No i działa xD i to jak???!!! Koksi jednym słowem rzecz ujmując:)

No i funkcje hacka:

Combat Arms hotelu Diamond:

Aimbot

Bone - Wybierz kości do celu / strzelać.

FOV - (pole widzenia) Jeśli chcesz wyglądać prawda, opuść ją, jeśli chcesz "Rage" umieścić go w temperaturze 360 stopni.

Auto Attack - Gdy aimbot zamków na gracza, to auto strzelać mu go zaatakować.

Switch Po Kill - aimbot będzie Auto Lock na innego gracza, po jednym ginie (gdy włączone)

Cel na Widoczne Target - aimbot będzie wyłącznie na celu widoczne cele, a nie mających przez ściany.

Śledź wszystkie Bones - Jeśli gracze, nogi lub ramienia na przykład jest widoczny, aimbot automatycznie cel na to.

ESP

Lasery - Gdy gracz strzela, nie będzie laser pochodzących z jego pistoletu, gdzie do strzału.

Nazwa - wyświetla nazwę każdego gracza w pokoju, nad głową (widoczne przez ściany)

Ocena - Wyświetla graczy wynik powyżej ich nazwy.

Obwiednia - umieszcza pole wokół każdego gracza w grze (widoczne przez ściany) czyni je łatwiej znaleźć.

Wallhacks

Dostosowania Chams - Put kolor na graczy i pokazać im, przez ściany, z 196 kolorów możliwości.

Hacks

Speedhack - Dostosuj jak chcesz

Skocz Hack - Pick jak wysoko chcesz skoczyć, albo super niskiej lub bardzo wysokiej.

Fly Hack - Fly na mapie.

Tryb okienkowy - Po włączeniu, po prostu wcisnąć "ALT TAB", a następnie wcisnąć przycisk "ALT TAB" znowu gra będzie w trybie okienkowym.

No Spread - Bullets wszystkie hit 1 miejscu, zamiast szerzenia się.

Instant Reload - Nie trzeba czekać, aby przeładować, wystarczy wcisnąć "R" i masz pełny plik ponownie.

Super Bullets - Shoot / Nóż / Nade / RPG przez ściany!

Crosshair - Pick od 4 krzyżyk postawić na środku ekranu. (Celownik jest trochę X dzięki czemu łatwiej do celu)

Różne

Save / Load - Zapisz / Załaduj hack ustawienia.

Winamp - odtwarzanie utworów w grze.

Funkcje nie wymienione w menu:

Megakill - zniszczyć całą drużynę przeciwnika w kilka strzałów.

Gunhack - Teleport działa przeciwnika na swoją pozycję.

Rapidfire - Shoot i nóż szybciej.

Motylek - Fly wyżej i wyżej, wciskając dystansowych.

Combat Arms Opis Platinum:

Aimbot

Bone - Wybierz kości do celu / strzelać.

FOV - (pole widzenia) Jeśli chcesz wyglądać prawda, opuść ją, jeśli chcesz "Rage" umieścić go w temperaturze 360 stopni.

Auto Attack - Gdy aimbot zamków na gracza, to auto strzelać mu go zaatakować.

Switch Po Kill - aimbot będzie Auto Lock na innego gracza, po jednym ginie (gdy włączone)

Cel na Widoczne Target - aimbot będzie wyłącznie na celu widoczne cele, a nie mających przez ściany.

Śledź wszystkie Bones - Jeśli gracze, nogi lub ramienia na przykład jest widoczny, aimbot automatycznie cel na to.

ESP

Lasery - Gdy gracz strzela, nie będzie laser pochodzących z jego pistoletu, gdzie do strzału.

Nazwa - wyświetla nazwę każdego gracza w pokoju, nad głową (widoczne przez ściany)

Ocena - Wyświetla graczy wynik powyżej ich nazwy.

Obwiednia - umieszcza pole wokół każdego gracza w grze (widoczne przez ściany) czyni je łatwiej znaleźć.

Hacks

Speedhack - Dostosuj jak chcesz

Skocz Hack - Pick jak wysoko chcesz skoczyć, albo super niskiej lub bardzo wysokiej.

Fly Hack - Fly na mapie.

Tryb okienkowy - Po włączeniu, po prostu wcisnąć "ALT TAB", a następnie wcisnąć przycisk "ALT TAB" znowu gra będzie w trybie okienkowym.

Różne

Save / Load - Zapisz / Załaduj hack ustawienia.

Winamp - odtwarzanie utworów w grze.

by google)

Musicia jeszcze zarejestrować się tu http://catalyst-hax.com/forum/index.php?

Uwaga Hack tylkodla 50,000 pierwszych zarejestrowanych i niestety tylko na 2 dni

Hack jest prosty w obsłudze (no ale trzeba wykonać parę zwykłych rutynowe czynności)

Po I trzea mieć net framwork`a Dla nie wtajemniczonych podaje link http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en

Po II trzea wypakować plik i uruchomić (dla vista i 7 przez admina) w pierwszym okienku [(bzdety wypisuje wiem ale to po to żeby nie bylo stu tysięcy pytań) kliknąć ok a w drugim się zalogować i wybrać Combat arms Platinum lub Diamont kliknąc dwukrotnie szybko odpalić grę i cieszyć się bez karnym hackowaniem (no bana też możecie dostać dlatego korzystajcie z rozsądkiem)

A no i proszę o +

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

Hackek naprawde dobry, ale mi nie potrzebny.

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

thevisa01.jpg

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

E tam. Tylko 2 dni... miałem go już wczoraj. xD

1. Ten hack jest dla tylu ludzi ile chce....

2. Tylko 2 dni.

3. Odpalajcie Platinum.. Diamond jest słabszy.

Opublikowano

E tam. Tylko 2 dni... miałem go już wczoraj. xD

1. Ten hack jest dla tylu ludzi ile chce....

2. Tylko 2 dni.

3. Odpalajcie Platinum.. Diamond jest słabszy.

a to ciekawe jak hack wyszedł dzisiaj po 5??

1Może nie pojmujesz angielskiego bo tam wyraźnie jest napisane,że dla 50,000) (może to jest jakiś chwyta ale tak tam było napisane)

roberto103^^

Jak by nie działał to po kija bym go wrzucał? (pewnie, że działa)

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

Pobieram i zobacze czy dziala.

Edit. Dziala hehe. Szkoda ze tylko na 2 dni.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

co powiecie na taki błąd? " Failed to get process handle!"

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

poszepraszam za tego posta wyrzej ale mam pytanie bo zalanczam hacka i combat arms i pisze me failet to gte prosces co robic??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdz. II-a pkt.22

Opublikowano

Aaaaa do dupy ten hack , chcialem pograc a tu dupa;///

LINK DO LOADERA JEST NA DRUGIEJ STRONIE! :)

╮(︿)╭

Opublikowano

Mógłbyś się trochę postarać i przetłumaczyć osobiście ^^ a nie na tłumaczu... Wiele ludzi nie będzie wiedziało o co chodzi

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

Mi już działa wystarczy pobrać starą wersję loadera ;)

22bez_tytu_u.jpg

Link'a bym podał ale... ale widząc noopki typu LostAngel1PL zdam was na google

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

qazwsxedc ( zwykła zyła )

LINK DO LOADERA JEST NA DRUGIEJ STRONIE ! :)

╮(︿)╭

Opublikowano

zal, ja tam siedze na sofliy free vip hack i jest gites ;D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Loader Download :

Skan:Skann Skanowanie zakończone. 6 z 19 skanerów zgłaszają wirusy.

Download the Loader : Download

licze na ++++ za fatyge :) To nic nie kosztuje , a dobrze o tobie świadczy...

╮(︿)╭

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...