Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronka Hacked :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe romek wkurwiony bo podróbki na allegro po 50zł chodzą :D

W sumie to żaden news, strona już dawno temu przestała działać.

Co do ideologi jp dla mnie to komercha i tyle, gimbusy jarają się takimi logami i lansują się.

Też nie przepadam za policją ale to trochę z innych względów w wakacje 2 ludzi topiło się na jeziorze, kolega w moim wieku ratował ich przez 30 minut, jeden utonął a policja zamiast pomóc to stała i krzyczała ''dasz radę''

Dzisiaj w uwadze mają mówić o tej sprawie.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Co do ideologi jp dla mnie to komercha i tyle, gimbusy jarają się takimi logami i lansują się.

Też nie przepadam za policją ale to trochę z innych względów w wakacje 2 ludzi topiło się na jeziorze, kolega w moim wieku ratował ich przez 30 minut, jeden utonął a policja zamiast pomóc to stała i krzyczała ''dasz radę''

ejj ja o tym gdzieś czytalem.

Heh to twoj kumpel?

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

To jedna strona medalu... wszędzie się jakiś idiota trafi, czy to na budowie, w biurze, czy policji

Polecam wam oglądnąć film "Elitarni" (wczoraj na canal+ oglądałem) - opowiada o jednostce specjalnej (coś jak policja) w Brazylii, ogółem fajny film.

A screen zacny :D

73223356.gif

Opublikowano

No i dobrze tym pedałom, szczególnie boskiemu..

CHWDP wystarczy.. I osoby które rozumieją dlaczego to rozumieją.. ;) A co do strony to ładnie ich urządzili, xD!

hahaha, komina JP! Nigdy w życiu.. o.O Ale gratuluję osiągnięć.

Opublikowano

@Up.

Słyszałam o tym, szkoda gadać na temat policji.

A co do słynnego "jp" to tylko i wyłącznie rozpowszechniła to dzieciarnia w wieku 5klasa podstawówki do 3 gimnazjum. Chociaż zdarzają się przypadki, że ci ze szkół średnich zachowują się gorzej od tych z podstawówki.

A większość z nich nie cierpi policji, bo mają naryte w papierach (przez kradzieże, bójki itp.) w większości twierdząc, że bez powodu. Niestety, ale nic bez powodu się nie dzieję. ;]

A ci co się tym jako tako interesują to wiedzą, że "jp" nie znaczy to, za co większość uważa.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Jeśli ktoś chcę się wiecej dowiedzieć o tej całej akcji z tym bohaterem z mojego miasta to macie tutaj filmik.

Wiem słyszałeś.

Gratuluję ziomkowi :)

Niewszyscy policjanci są źli. Wiadomo zdarzają się takie jak tutaj ale taka praca.

No cóż.

Co do Firmy denerwuje mnie ich sposób bycia.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.