Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xentare powraca!

jarcys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak panowie i panie wiecie xentare powraca (mam na dzieje)

jest działający vac ale niektórym ludziom działa a innym, nie

wie ktoś jak zrobić żeby działało?

Opublikowano

A skad takie info xD?

@edit a juz wiem nasza klasa ;]

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano

Mi Xentare działa, wiem co zrobic aby nie bylo dc. Pozatym prosiłem aby o tym glosno nie gadac bo nabki beda prosic, jak zdobede ua moge pisac tuta jak botowac.

Opublikowano

Hmm slyszales dobrze, jednak to niedokonca prawda, crashe sa dlatego,ze niby powrocil "SirDami3n". Nie wiem kto to jest ale z tego co udalo mi sie znalesc i dowiedziec jest to jakis pr0 hacker, widzialem ssa na ktorym byl on z PG, i to <domysł> on spowodował te crashe.

Opublikowano

Czemu nie dacie wszystkim tego Xentare ;( na NK patrzyłem i nic nie było o tym hacku.... tam chyba wogóle nic na EMS nie ma o.O

Opublikowano

@ Jaceg szukac nie umiesz

@Kendzior powiedz mi co trzeba zrobić żeby vacowalo,

bo ja mam taki problem ze włączam xentare odpalam postać chce żeby vacowalo i nic @_@

Opublikowano

Znalazlem xentare ale jak odpalam wyskakuje mi

Xentare.exe - Błąd aplikacji

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

Opublikowano

Xentare powinien działać zarówno na EMS jak i GMS. DupeX działa świetnie z edytowanymi .wz (godmode).

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Na GMS podobno wyskakuje HAD.

This only works in EMS because they don't have GGCRC stopping them. Xentare's trainer was designed to be dynamic. The bypass wasn't.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Vack ladnie dziala, godmode nie zbyt. no ale ce i tam dziala gmode nice ;D wiec pora na cheatowanie =]

btw chcecie linki do xentara / ce + ct? ;P

Opublikowano

@up

dupex vac+passive vac+speed mob i mozna jechac

Opublikowano

Xentare w ogóle nie powraca, wyssane z palca info...

Xentare Trainer działa ponieważ GGCRC/MSCRC sie zwaliło , i jedyny hak jaki działa w Xentare to DupeX Vac - Dcujący.

Opublikowano

Wiw3k sory ale te info nie jest wyssane z palca sam vacuje a decuje tylko na niektorych mapkach jak Pig beach itp (mi sie wydaje ze dc jest na duuuzych mapkach

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Loosie jak mozna dostac bana? Ja sobie vacuje juz kilkanascie h i do tej pory 0 bana. jedynie dc od czasu do czasu. Wiw3k prosze udostpenij tego ct plxx Ua <3333

Opublikowano

@Wi3k

A jest jakas zależność od uzywanego hacka do otrzymanego bana ?

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...