Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O Co Chodzi Postac Znikla Pl

Dandysowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dzisiejszej konserwacji wchodze sobie na metina wszystko okej ale chce wejsc na swojego tzw "shopa" poniewaz trzymalem tam cenne itemy (nie kase). Podaje pasy a wyskakuje mi "Serwer Zamkniety - Prosze wybrac inny". Hmmm i co teraz? :)

Opublikowano

Ja tam pykcze normalnie ^^ zalerzy jaki serv ;]] i o 11 skonczyli chyba konserwacje

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

@Up

To się nazywa Spam ; ) więć raport i kolejne 10% dostaniesz ; )

Tyle kont mu potrzebne do em2 aby niezle zarobic ; )

@Topic

Moze zle pasy wpisujesz upewni się czy Z to Z jesli pojawia sie Y nacisnij naraz CTRL + SHIFT : )

Albo wylacz Capslocka: )

Jeśli serwer zamkniety to ozanacz ze zle wpisujesz haslo tak jak bys byl nowym graczem.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@Up

To się nazywa Spam ; ) więć raport i kolejne 10% dostaniesz ; )

Tyle kont mu potrzebne do em2 aby niezle zarobic ; )

@Topic

Moze zle pasy wpisujesz upewni się czy Z to Z jesli pojawia sie Y nacisnij naraz CTRL + SHIFT : )

Albo wylacz Capslocka: )

Jeśli serwer zamkniety to ozanacz ze zle wpisujesz haslo tak jak bys byl nowym graczem.

Nie rozumiem co wprowadza Twój post. Dobrze widzisz że problem jest hym jak by to powiedzieć na skalę światową a Ty wyskakujesz z zdaniem "źle wpisujesz passy itp" co według Ciebie teraz ok. 25% graczy metina źle wpisuje passy i ma ten sam problem?

Osobiście też mam to z harkami na boty nie wiem co jest grane..

sdagsd.png
Opublikowano

@UP no EM2 to swoja droga ale tam to 2-3 konta chodza, ja mam praktycznie kazda klase +50 lvl;] a chodze na dt i biore ze soba 8 kont;] reszta to dropki buffy itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...