Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wie Ktos Jak Wlaczyc Nowego Launchera Yt2Game

cielok1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ... A wklej tam gdzie masz metka bo w tym folderze go nie widzę . Jeżeli nie zadziała to ja sprawdzę to u siebie i odpiszę czy też mam ten błąd.

Ew. reinstall metka .

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

wydaje mi sie ze nic z tego;/ na stronie jest napisane 更新登陆器HHLJ2010.10.15,请所有玩家重新下载登陆器进行游戏 czyl iUpdate lądowniki HHLJ2010.10.15, należy ponownie pobrać wszystkie graczy do gry lander

wiec chyba trzeba calego clienta pobrac a jak go pobrac jak transfer 10kb:((

Pomogłem? Daj + :)

Ściągnijcie mi te 10% xD

Opublikowano

Tula to jak mozesz to wez sciagnij program profixer mam nadzieje ze nie jestes zielony/a w tych sprawach i wyciagnij ip i port ok?

Ściągnijcie mi te 10% xD

Opublikowano

U mnie Tula tez to nie dziala ale update dopiero na jutro bo oni maja troche inny czas ale aktualnosci yt2game na stronie jest napisane ze juz mozna grac;// Tula wyciagnij to ip i port jak mozesz

Ściągnijcie mi te 10% xD

Opublikowano

w pliku serwerinfo.py sie to zmienia ale Tula watpie ze ci to dziala bo ja nie mgoe jakos;/ mozesz normalnie sie do gry zalogowac?

Ściągnijcie mi te 10% xD

Opublikowano

@Up

Dzięki .

Wchodzisz do folderu gdzie masz moda . Otwierasz ( notatnikiem ) serverinfo i szukasz linijki ( numerka ) z IP i Portami Yt2Game . W moim przypadku to numerek 15 . Zmieniasz IP i Porty w każdej linijce z Yt2Game . Zapisujesz i grasz .

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...