Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Wiecie co jest z serverem ? Coś nowego się pojawiło ?

Możecie dyskutować, tylko bez spamu i handlu.

Pilnuje tego tematu!

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema CreatiVe ;P Nie można do cb wysyłać PW, więc muszę napisać tu ...

Zawsze jak robię konto wyskakuje komunikat "Non puoi creare ulteriori account." Tzn, Że nie można zrobić dodatkowego konta

Poczte dawałem Gmail, Polską, i jakieś włoskie i dupa ;/ Jbc GG: 5807914

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Stałe... ale na Proxach.. ma to znaczenie tam? Bo własnie się zastanawiałem do tego "Nie można utworzyć dodatkowego konta", kiedyś miałem tam konto ale passów nie pamiętam ;x

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

@Vitron999 próbuj z innych bramek.

@Vather jeśli by nie zmienił IP to by wyskoczyło takie coś You don't have permission to access / on this server.

Apache/2.2.16 (Unix) Server at ipblock.candylongju.net Port 80

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Napiszcie jakie bony do groty bo mam woja body 93 lvl i daje rade 2-3 grupkom tych żołnierzy wiec lekka kicha

na tym servie nie ma bonów na diabły wiec jest ciezko

napiszcie jaki bony a skombinuje jeszcze jedno całe eq i bede zmieniał bony moze sie uda

do6qfp.jpg

Opublikowano

OzynS na tych zołnierzyków działa bon na ludzi

tak jak na prawie wszystkich privach

troszkę absu na strzały i buffa z błogo 40%+ i inne dopalcze

i oczywiście bez berka bo berek to jest kicha pod expa bo obrażenia są dużo większe.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

jaką postacią najlepiej grać

woj mental czy body

sura bm czy wp

ninja dagger czy archer

szaman smok czy leczenie

Za pomoc daje +

napisze tak jak wojem to bodym jak ninja to dagger jak sura to bm jak szaman to smok takie moje zdanie

KOLUMBIJCZYK H&R&

Opublikowano

Macie jakiś sposób na wbijanie na serwer jak jest bardzo dużo ludzi na nim .

Ja od 30 min probuje sie zalogować i po wczytaniu mapy mnie wywala ( postać mam w m1).

Opublikowano

wiekszosc gra na modzie wiec zadne spolszczenie nie potrzebne

konia chyba mozna kupic od razu

najlepiej bojowego za 1kk a militar za 1kkk

server fajny ale bardzo czesto postac sie buguje i to wkórwa

mi własnie dzis sie zbugowała w m1 ale nie w miescie i to chyba wina moobów bo za duzo jest tam ich i nie moge sie zalogowac na żadne ch

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ja jeszcze nie moge odbugować przez strone bo pisze błedne dane..... ZAL.PL

nie kurwa żal.pl tylko zle wpisujesz dane

czy to takie trudne wpisac nick z gry nie ID i hasło do konta

@Edit up na modzie pisze 1kkk wiec sie nie sprzeczaj bo dzisiaj kupywałem i wiem ile kasy mi poszło miałem 1.100.000.000 a po kupieniu konia zostało mi 100.000.000 wiec poszło 1kkk a nie 500kk

do6qfp.jpg

Opublikowano

Słuchajcie mam problem kolo mi napisal ze mam bana jak go walnalem 3 stronnym .Poszlo 3 razy po 4.5k tak jak wali 3stronne ... A on pisze ze mam DMG i ze mam bana i dal ss do GM czy wlepia mi bana ? Jak tak to da rade to jakos Gm-owi wytłumaczyc?? bo go walnalem z jednego skila 3 stronne mial malo zycia i te 13.5k co mu zabralem tym skilem to cale zycie poszlo . nie chce stracic po raz drugi postaci wczesniej ninja 88 a teraz woja 96 plss pomozcie

kostekh.png

Opublikowano

po 1 wszyscy wiedza ze 3 stronne bije 3 razy a po 2 napewno nie zrobil ci ss-a ;dd to byla 1 sec jak dostawal hity, niema takiej opcji ;]

Opublikowano

A i zapomnialem dodac ze napisal potem ze mam jakiegos hacka na sile czy cos takiego a ja mam obs+9 z kd +8 i jak go potem drugi raz walnalem tym razem z szarzy to zabralem mu z kryta 24 k i po tym pisal ze ma juz 2 ss-a ale cos mi sie wierzyc nie chce jakis noob poprostu ;/ wkurzyl mnie tym pierwszym z trzystronnym bo po tym jak napisal po 5 minutach na wolaju pojawila sie info ze cos tam o wylogowaniu juz sie balem ze ban ;/ a to tylko prace co tygodniowe na servie . poprostu musialem byc pewien

kostekh.png

Opublikowano

To już jest koniec nie ma już dostałem bana nie zagram tu już nie . Żegnajcie all . MrauDagPL to już przeszłość jeśli ktoś mnie znał to piszcie a przed godziną wbiłem stalke na 9 z all kd +8 ;f

DaagerSpeed jeżeli to czytasz to napisz na gg 9519583

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...