Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@creativ mój kumpel choć nie gra w metina też się troche wkurwił że mnie zbanowali i napisał na forum i adpisał jakiś admin czy chuj wie kto że bana dostałem za 1hit killera i skill hacka ktorych nie mam na kompie wiec ? oni chyba juz na sile banuja polakow

na forum napisali ze mieli powod aby mnie zbanowac ale dowodow nie przedstawiaja ;f i zamykaja kazdy nowy moj temat

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ej co mam zrobić:

Zrobiłem sklepik zarobiłem 60kk i potem nie mogłem go zamknąć więc wyłączyłem clienta [ctrl+alt+delete] i teraz gdy loguje się na postać mam tak jakby sklepik ale bez nazwy na górze i nie ma tego closed shop :<

sygndwm3ovh.png

Opublikowano

od 30 lvlu dopiero zaczyna się tryb przyjazny do 30 masz tryb ochronny ale postacie z innych królestw mogą Cię zabić.

możesz też spróować przez odbugowanie postaci na stronie głównej CL

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

otwórz shopa jeszcze raz czyli kliknij na tobołek wpisz nazwe i będziesz miał Close Private Shop

Opublikowano

Przypadkowo natknąłem sie na to jak przeglądałem ranking

http://candylongju.net/?pagina=classifica&type=permabanlist

wiekszosc to polacy wiec nas tam nie lubią

ale ponad 4k zbanowanych na taki serwer to troche duzo nieprawdaż ?

do6qfp.jpg

Opublikowano

Mam pytanie co to znaczy jeżeli gdy się loguje wyskakuje "twoje Konto nie moze być użyte" ???????? proszę o szybką odpowiedz.

MineCraft, PandoraMT2

Pomogłem daj + : )

Opublikowano

Dokładnie masz bana ale możliwe, że jeśli używałeś fishkillera na modzie to masz na 2/3 dni tak jak niektórzy.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Zuo 15 minut przed odbugowanie nie używaj postaci i 15 min po odbugowaniu gdy się zalogujesz będziesz koło wejścia do światyni ciemności.

xb4c9CP.png

Opublikowano

To co już nie można po 50 sztuk i reszty bajerów?

NO TO FAJNIE ZE BIŁEM LVL JAK GLUPI BO MYSLALEM ZE BEDE MIAL SZYBKIE MALZE A TU TAKI GONG....

Opublikowano

po ostatniej konserwacji już nie można po 50 sztuk . OD TERAZ JUŻ NIE BĘDĘ TAK CZĘSTO ZAGLĄDAŁ DO TEMATY CREATIV MUSISZ RADZIĆ SOBIE SAM . Z POWODU ZBANOWANIA WSZYSTKICH KONTA I POSTACI PRZESTAŁEM TAM GRAĆ . MOŻE KIEDYŚ WRÓCE NIE NALEŻY SIĘ PODDAWAĆ

Opublikowano

ej ludzie gdzie mam expic na 96 lv pomozcie! jestem sura wp. na atlantydzie nie daje rady na ludziach tylko na tych lodowych stworach

GM daj itema plis!! A może wylizać panu buty? Błagam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...