Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Zarobic Metin2

swisty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzeboje kasy na eq w metin2 , mam 73 lvl woj body skille aura m4 szarza G7 berek m8 wir m2 kon militar , EQ stal +6 kd defa+3 uchylenia+3 speeda+3 lwia tarcza+9 ebony+9 srebrna branza+9 zelak+9 nimfa+7 buty od 42+7 z bonem na 2k hp kupilem podwujny drop ale w lesie z metkow nic mi nie chce dropnac gdzie moge se latwo dorobic ?? za odpowiedzi beda + .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ten dział, a co do m2... zostaw tę grę, sprzedaj konto, eq i kup sobie np. rower - skorzystasz na tym. Metin2 już Cie dawno pochłonął i uzależnił, na pewno twoje stopnie w szkole są coraz to niższe i tracisz przyjaciół.... Nie warto marnować życia

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Wbij 75lvl i idz do groty w pt z jakimiś wysokimi levelami.

A na 73 to raczej już nic ci nie dropnie w lesie.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Ja radził bym pochodzic ci na dt kupic np. boga +6 chodza do 500k i ulepszyc ja na +8/9 i drogo sprzedasz... tak samo jak z innymi itemami mozesz zrobic, ale staraj sie jak najszybciej dobic ten 75 i do groty leciec bo naprawde sie oplaca.

Opublikowano

W grocie hmm nie wiem ale ci co się wypowiadali jako pierwsi heh ładne dzieci 13 letnie neo grali wbili 15 lvl i juz im sie znudzilo a co w metina nie maniaczycie hmm moze wy w tibie albo cos . nie oplaca sie robic tak aby ulepszac probowalem wszystko palil ;/ mam tylko 10kk a potrzeboje tanio kupic magneta+7-9 na servie s6 Grymuar .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...